su iticide konusunda tanınmıs markaların hemen hemen hepsi iyi.
su itici kullanıyorsanız eğer mumkun oldugunca sılecek calıstırmayacaksın.
genelde 80km uzerı sılecek ıhtıyacı olmuyor. oldu ki trafıktesin ondada mümkün oldugunca az calıstırmak gerekli ki vadedilen ömürler dogru cıksın.
aksi takdirde 1 ayda su itici performansın net düşer.
her yıkamada hızlı cila yada guvenilen her markanın nano iticisi olur.
Selamlar, ön yıkama sonrası kova ile kullanacağım şampuan tavsiyeleriniz nedir?
Not:Ön yıkamayı valet pro snow foam ile yapıyorum.
İki yeni ve çok iyi alternatif önereyim
Tac System - Mystic Water Repellent 500ml Seramik Etkili Yıkama Şampuanı
Tac System - Mystic Bubble 500ml Arac Yıkama Şampuanı
Bubble olan oldukça köpüklü
Pembe olan çok köpürmüyor ama su iticiliği çok iddialı olarak hızlandırıyor.
Gyeon View bende 22 ay dayanım sergilemişti. (otomobilimi kapalı otoparkta muhafaza ediyorum, bu da bir etken tabi)
22 ay sonra gyeon view'un durumu ile igili videou'mu da aşağıya bırakıverdim.
22 Ay sonra Gyeon Q2 View Performansı / Gyeon Q2 View Performance After 22 Months - YouTube
Aracınızda, wax, sealant, seramik, nano...vs hangisi var?
Yüzeyde gyeon ve/veya benzeri markanın seramik/nano ürünü var ise o markanın pH dengeli cilasız şampuanı veya yüzeyi destekleyici si02 içerikli şampuan kullanmanız hayrınıza olur.
Çünkü bazı cilalı şampuanlar yüzeydeki ürünü perdeleyebilir yani kendi etkisini ön plana çıkarabilir. Mesela hidrofilik özellikli şampuan kullanırsanız yüzeyde boncuklanma çok azalır ama su yüzeyden perde şeklinde aşağı inebilir. Bu durumda da, yüzeyde hidrofobik özellikli korumanın etkisi perdelenmiş olur.
Özet, yüzeyde hangi markanın koruma ürünü var ise o markanın şampuanlarından tercih etmeniz doğru olur.
Hazır yerimde müsait, vakit oldukça arabaları kendim yıkasam diye düşünmeye başladım. BOSCH Universal Aquatak 135 W diye bir cihaza denk geldim videolarda fena durmuyor, iyi bir cihaz mıdır?
Bosch'un şöyle bir foam lance takılmış videosunu gördüm:
Bosch Universal aquatak 135 snow foam ( kar kopuğu) başlığı deneme. Sonuc mukemmel - YouTube
Cihaza uygun foam lance nasıl bulabilirim?
Bir de KLPRO KLY2000 varmış ama kaliteli bir ürün değil sanıyorum![]()
Hakan, aslında Kärcher bakarak başladım, k2 den girdim k5 alından çıktım. k4 1400tl civarı aslında bosch ile aynı para ama k5 alın vs yazanlar olmuş. k4 iş görecekse onu da alabilirim
Elimde dragon's breath var, seyreltip kullanıyorum sürekli, önceleri kıpkırmızı yapardı şuanda sanki hiç bir etkisi yok, seyreltme oranı hep aynı, bozulmuş olabilirmi ürün ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)