bende bugun nostalji yaptım nxt sürdüm![]()
boozer ve arkadaşı özgürün arabaya sonax şampuan üstüne sonax güçlü cila pasta, ve meguiars nxt 2.0 kullandık. sonuç çok aşırı iyi olmadı. sanırım benim pasta bozulmuş mu bişey olmuş kılcal cizikleri kapatmadı ama nxt sayesinde araçlar baya baya parladı. iç aksama da macotanın plastik cilasını yaptık. motora'da sonaxın motor temizleme spreyi ile temzilik yaptık.
![]()
Masallah gusel olmus. Sonaxin bendede bitane pasta cilasi var sacma sapan bsii cizik flan gidermio anca cizik deilde bole tampon surter boya kalir ya onlari cikartio gucsuz bi asindirici heralde.
Nxt yi acik havada yapmanin zarari olmazmi toz konusundan
valla etrafta kapalı alan olmayınca yapacak bişey kalmıyor. yok o pasta iyiydi. hatta özellikle ilk kendi aracımda kullandığımda kapı tutamaçlarındaki tırnak çiziklerini sağlam kapatmıştı filan. bu 2. alışım bahaus'tan aldıydım biraz sıkıntılı istediğim parlaklık, ipeksi dokunuş hissi yok![]()
belli bi kısma kil deneyip sonra pasta yaptınız mı ? ipeksi dokunuşta kil'in büyük önemi var
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)