Dün Batuhan (corolla117) ile beraber Corollasını teslim aldık Maslak Meguiars'tanGerçekten 10 numara oldu bu sefer Corolla
![]()
İçimize sinen işçilikleri , her türlü konuda yardımlarını esirgememeleri ve müşteri memnuniyeti olarak çok ama çok memnun kaldık Maslak Meguiars'tanBirazdan tekrar oraya gidiyorum arkadaşımın Corollayı çıkardıktan sonra arkadaşı çağırdım çağırmamla arabasını uygulamaya sokması bir oldu
(Honda Civic FD6 Siyah ) Az sonra da onu teslim almaya gideceğiz bakalım nasıl olmuş
Buyrun Corolla'dan örnek resimler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EMC
gökhan çok güzel olmuş maliyeti ve yapılanlar nelerdir?
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
yahu şu istanbuldaki meguilaris bayilerinin kaça yaptığını birisi bana pm atsın. Valla atlayacam ankaradan gelip komple sokacam arabayı yaaÇok güzel iş çıkarıyorlar ellerine sağlık.
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
Teşekkürler ama asıl mesele bundan sonra başlıyor bunu bu halde koruması asıl zahmetli olan
Cidden gelmeyi düşünüyorsanız fiyat alayım![]()
Evet Serkan araba komple boyalı muamelesi görcek diye korkuyoruz çünkü araba orjinal boyası ile duruyor 97'den beriBen fiyat sorayım birazdan akşama PM atarım sana detayları
![]()
EMC
Valla araba ilk geldiğinde resmen MAT duruyordu gündüz resmi hiç yok çekmemişim ama şöyle bi resim var ilk geldiği günü hatırlatan
Ve şimdiki hali(Diğer fotolar önceki sayfada kaldı
)
![]()
![]()
EMC
masallah Corolla cok guzel olmusfiyat ne kadara geldi bi PM at veya msn'den yaz bakim
sabit fiyat yok, kiziltoprak meg'den ic-dis-motor komple uygulamaya 350 lira fiyat almistim..yetkili olmayan ama isciligini bildigim, meguiars urunleri kullanan yere ben yaptirdim komple 250 lira.. sadece boya koruma vs. 150 lira.. kayisdagi meguiars'ta..
Corolla çok güzel olmuş
Bişey sorucam sıfır arabalarda bu bal mumu falan diyolar uygulama yaptırmayın gibi. bilgisi olan varmı ? ne yapılmalı boya koruma yaptırmayı düşünüyorum direk olarak![]()
Livestrong
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)