:hahaha::hahaha:
Bir ara "91 Excel ve "96 Elentra vardı, aynısını babam onlarada uyguluyordu. Hiçte birşey olmamıştı. Hatta şimdide sordum hiç birşey olmadı hemde dedi:D.
Printable View
böyle kulaktan dolma bilgilerle boyaya tecavüz etmeyinde sora oturup ağlamayın tıp dururken alternatif tıp kullanmak mantıksız amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok 3 kuruş cilaya para vermiyim derken 1.5-2bin tl boyaya verip rahatlarsınız;)
bende vereyim bir bilgi: beyaz arabayı beyaz cifle temizleyip yıkayın bembeyaz oluyor muş 1hafta sonra direk boyacıya hahaha
Bu kullanılan meg. vs.. üreninlerinin içinde olan asitten farkı yokmuş.
meg. urunun uzerinde yazan , içindekiler kısmndaki asit dalgasını okuyup, turkçeye cevirsen sirkedi asitle benzer yada aynısı tarzı bişeymiş.
meg. vs ürünleri 3-4 sene sonra pembeleşmez diye garanti veriyormu ?
hiç kullanmadım bilmiyorum ondan soruyorum, yanlış anlamayın.
How to clean you car with herbal products :)
sirkeyı denıcem ya
kocakarı spec auto detailing :D
arkadaşın adını unuttum, babasının kullandıgı araca yapmışlar zamanında hala bişey olmadan duruyormuş.
Bide ben burda kimseye bunları illa yapın demiyorumki, böyle bişey duydum böyle oluyormuş dedim. Bana anlatan kişide hepsni uygulanmış, ve aracında helen bişey yok.
Zaten hangi boya 5 sene ilk canlılıgını koruyorki ?
Umarım sert bi uslupla yazmamışımdır, yüze yüze olmadıgımız için mimikleri göremiyoruz. =)
Yıkamada tazikli suyla çıkmıyormu ?
azda olsa kalıntıları kalmış oluyor. özellikle sıcağın etkisiyle sanırım.
gerçi bugünkü yağmurla eser kalmadı kirden sanırım :)