Bizim evin orda family grup var yıkamacı karısı kızı çoçuğu hep beraber yıkayıp tertemiz ediyorlar aracı anne eli değmiş gibi çokda mennunum sıcak soğuk ikramda var mis gibi
Printable View
Bizim evin orda family grup var yıkamacı karısı kızı çoçuğu hep beraber yıkayıp tertemiz ediyorlar aracı anne eli değmiş gibi çokda mennunum sıcak soğuk ikramda var mis gibi
Sonax Butik'in namını çok duyduk yolum düşerse gitmek istiyorum ama Avrupa yakasındakiler için her daim mümkün olmuyor yıkama için karşı yakaya geçmek.
Avrupa-Anadolu olarak ayrı ayrı favori yıkamaları belirtsek daha iyi olur.
Ataşehir marriot otelin altında kapalı otoparkta yıkatıyorum.
Baran abi jantlara diş fırçasıyla girişiyorsan bu hastalık iyice ilerlemiş demektir ben diş fırçasıyla girişiyorum :)
buyukcekmece atırusun altında meg var guzel yıkıyorlar hafta sonlarıda pelıkanın altında turuncu yıkamada
zadex su aralar gayet başarılı tavsiye ederim;)
Baran Detaylı yıkama erenköydeyim isteyen gelsin yıkama 20tl iç dış ahahahah cok memnunum
Beylikduzu beykent perlavista sonax cokda memnunum...
Zaman varsa hep evde.. Yoksa Çeşme suyu kullanan bi yıkamacıda..
cesme suyu kullanmak yasak, depo ve kuyu suyu kullanimi zorunlu diye biliyorum
Bostancı Sonax
valla izmitte bi kaç yer var çeşme suyu kullanan..
Baran detaylı yıkamaya gelmek isterim bir gün:p
Göztepe sonax butik tavsiye ederim.
göztepe sonax butık kesınlıkle tavsıye ederım
ben fatihdeyim buralarda 4 yer denedim besbeter..en son eyup flatofis otoparkindaki zonax i denedim,adamlar ne muatap oluyorlar ne adam gibi yikiyorlar..formel 21 olsun dedim bildigin yiikama yaptilar..diger zonaxlara onyargim olustu sahsen..on camimi silerken pod gostergemi neredeyse koluyla yerinden cikaricakdi..hoduk gibi adamlardi yahu..! anliyacaginiz biyer bulamadim..parasi muhim diil adam gibi yikayan biyer istiyorum enazindan guler yuzu olsun..zeytinburnu olur nebiliyim yakinda bildiginiz neresi var profesyonel?