Güncel çeksek :o Beyoğlunda oturuyorum, Şişli, Beşiktaş civarlarında falan güzel memnun kaldığınız yıkamacılar, 1Tl otomatları falan varmıdır :)
Printable View
Güncel çeksek :o Beyoğlunda oturuyorum, Şişli, Beşiktaş civarlarında falan güzel memnun kaldığınız yıkamacılar, 1Tl otomatları falan varmıdır :)
Sonax ve Autojoy da yıkatıyordum.
Bu hafta birde Yeditepe ACT deneyeceğim
Vakit bulduğum zamanlarda Autojoy favorim, Harun bu işi biliyor..
Genelde mah.de yıkatıyordum ama coilden sonra giremiyorum yıkamacıya :D Sefaköy-Halkalı tarafında hakkını vericek, köpüğü boyayı yakmıcak yıkamacı tavsiyelerinizi bekliyorum ? :)
Beylikduzu Adakent civarında Beyaz Residence'da ki Aksiyon Oto yıkama yıkama bir çoğundan iyi. Bahçeşehir'de daha doğru düzgün bir yıkamaya denk gelemedim, Mgm bir iki kere güzel yıkadı sonra ıslak ve üstünkörü geldi. Akbatı zaten sürekli olarak çok kötü ve pahalı.
Ankara,
Koru Sitesi Anse Alışveriş Merkezi
Çayyolu Minasera Alışveriş Merkezi ..
Şimdilik evimin hemen altında ve iş yerimin karşısında var buralarda yıkatıyorum ancak gömdükten sonra ikisinede giremeyeceğim :D
Güncel olsun illaki yeni yer önerileri vardır.
Evlenene kadar kendi bahçemizde yıkıyordum ama evlenip taşınınca bu lüksten uzak kaldım. Yeni taşındığım yerlerdeki yıkamalar çok kalabalık oluyor ama detaycı insanı tatmin eder mi o kalabalık bilmiyorum. Bu sebeple ümraniye civarında özellikle bilen varsa site mahallesi civarında oto yıkama tavsiyesi istiyorum. Yakında act var daha önce burada yıkatan var mı acaba?
anadolu yakasında kartal, maltepe, pendik civarı tavsiye edilen bir yer var mı?
maslak sanayi'de nereye gidiyorsunuz arkadaslar?
Ankara için "detailing garage"
Çukurambar ve cevizlidere şubeleri tek geçerim.
Evin önünde kendim yıkıyorum.
garage istinye yada kendim yıkarım başka türlü hayatta yıkatmam