FF üstüne tanımam istanbulda onlarca yıkama denedim, daha iyisi yok.
Printable View
FF üstüne tanımam istanbulda onlarca yıkama denedim, daha iyisi yok.
Belediyeci amcalar gelip kuyuma sayaç takmadıkları sürece bahçede yıkamaya devam :D
Sonax akademi-şerifali
Batişehir'de ACT'ye yıkatıyorum, başarılılar! İstoç, teksilkent tarafında en iyisi bu diyebilirim.
dün balmumcu Autowax ta yıkattım aracımı
böyle iğrenç bir yıkama olmaz bi dunya tartıştık zaten.
en sinir olduğum sey içerden aynaya bakınca o aynanın iç kısmının silinmemesidir. camları nasıl bir bezle sildilerse hep tüy bırakmıştı.
Hava tutulmamış her yerden damlalar akıyor.
Üstüne birde 40TL yıkama ücreti. ve FİŞ yok.
tamamen merdiven altı bir işletme havasında.
kapıdan girerken gayet lüks temiz bir yer gibi duruyor ama arabayı yıkatınca anlıyorsunuz ki beş para etmez bi işletme.
Bahçelievler ve civarı nerede yıkıyorsunuz?
Genelde işe giderken güzergah üzeri olduğu için az daha erken çıkıp yenibosne opette kendi başıma yıkıyorum
Haricinde çamlık caddesinde ara sokakta Karadeniz Oto yıkama ve toprağım olmalarından dolayı yıkama saati bittimi saat 20,00 gibi makul bi ücret verip köpük sularını süpürgelerini kullanarak kendim yıkıyorum bi demlik çay ikramlarıyla :D
Cumartesi Acıbademe yolum düşünce DetailWorks Emreye gittim yıkama için, arabam hatrı sayılır kirli ve reçine doluydu. gerçekden içime sinen bir yıkama oldu vediğim paranın hakkını aldım. Başkalarına haksızlık olmaması adına, istanbulda tek-türkiyede tek gibi benzetmelere girmeyeceğim, gittiğim yıkamalar içinde en iyisiydi kendi adıma tavsiye ederim. randevulu gitmenizde fayda var.
Bakırköy Bahçelievler civarı Bakırköy Spor Tesislerine gidebilir, orda Sedat isminde bir arkadaş var çok iyi araba yıkıyor memnun kalırsınız.
Ataköyde otururken hep orda yıkatıyordum.
FF gibi yer olsa da gitsem. Elimden geldigince kendim yikamaya çalışıyorum 4.kattan hortum sallayarak :) zaman yoksa plastik aksamları parlatici manyağı yapan yikamacilara devam, birbirinden farkları yok bulunduğum yerde.
arkadaslar bende evime yakin bi yerde yikatma taraftayim. ***** butun gun calisiyoruz arabayla ilgilienmeye pek zaman kalmiyor. Mecidiyekoy de yasiyorum. Bildigim ve sevdigim en iyi yikamacilar atashir umraniye gibi yerlerde :) yolum dustugunde oralarda yikatiyorm. Atasehir Turtle Wax gayet basarili. Mecidiyekoy civarinda tavsiye edebileceginiz yerler var midir? Isini seven arabamla kendi arabasi gibi ilgilenecek mekan sahipleri var midir bildiginiz? tesekkurler
Baboşum yeni gördüm yazını kusura bakma 1 ay olmuş :)
Sürekli kontrol ettiğim söylenemez ama sabah mesai saati başlamadan ve akşam 21.00 sonrası boş oluyor. 4 adet köpük ve su makinesi mevcut
Hiç duymamıştım en yakın zamanda deneyeceğim teşekkür ederim
Arkadaşlar Bahçelievler Auto Speed'te uygulama yaptıran var mı?
kampanyaları var, 179TL'ye komple aracı detaylı temizliyorlar, sizce güvenilir mi?
Paket detayları bu şekilde.
Uygulama yaptıran veya firma hakkında bilgisi olan var mı?
birde bu paraya bunca iş hakkıyla yapılır mı? :)
PAKET 5 :
Binek araç için fırçasız iç - dış yıkama
Buharlı motor temizliği ve koruma
Detaylı jant temizliği
Kokpit bakımı
Express cila
Vinil aksam koruma
Yağmur kaydırıcı
Zift temizliği
Pasta-cila
Detaylı oto kuaför (Tavan, koltuk, taban, bagaj ve plastik aksam temizleme)