20 tl ye yıkıyorlar iç dış
E5 ten karacaahmet mezarlığına doğru giriyorsunuz, sola doğru ışıklar vardır hemen karacaahmetin önünde ordan sapıyorusnuz, ordan yine sola dönüyorsunuz karşınıza petrol ofisi çıkıyor, oranın içinde.
20 tl ye yıkıyorlar iç dış
E5 ten karacaahmet mezarlığına doğru giriyorsunuz, sola doğru ışıklar vardır hemen karacaahmetin önünde ordan sapıyorusnuz, ordan yine sola dönüyorsunuz karşınıza petrol ofisi çıkıyor, oranın içinde.
Ankara CEPA'da premio var müthiş yıkıyorlar, 40tlye detaylı bir yıkamaları var çok beğendim. Kesinlikle tavsiye ederim![]()
Haftaya üsküdar meguiarsa yıkatmaya gidicem bakalım benim kadar iyilermi? Bende basınçlı yıkama makinesi ile 1 buçuk saatte yıkıyorum .Beğenirsem yaza doğru öğrenci bütçemi ayarlayıp iç-diş-motor full uygulamaya giricem Hare,kılcal çizik koltuk lekeri vs..Motor temiz aslında.
valla arabamı dükkanımda yıkıyolardı ne güzel dükkanı kapadım araba o günden sonra hiç yıkanmadı yağmurdan yağmura su yüzü görüyo
işyerimin bahçesine arabamı yıkamak için yer hazırlıyorum bittikten sonra haftada 3 kere yıkarım en az![]()
sokullu caddesinde fış fış oto yıkama var, hepsi kardeş olan genç bir ekip var, 10 liraya iç dış yıkatıyorum, onların yıkadığı gibi kimse yıkamıyo arabayı.
farkı yaratan ayrıntılardır...
Dün balgatda migrosdaki yıkamaya girdim fırçayla yıkıyorlar, çıktım az ilerisinde totalin içinde bir yıkama var onlarda fırça ile yıkıyorlar, biraz daha ileriide yıkamacı buldum oda fırça ile ,bunların tam ortasına fırçasız yıakama açacan dedim içimden ,zar zor bir yer buldum oda içime sinmedi sadece dış yıkattım,yıkama işi sıkıntılı iş herkezi memnun etmek zor ankaralılara kolay gelsin![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Bu avcılarda çok çok iyi bir yıkamacı var deniyordu yarın has otoya servise gidecegim ugramak istiyorum varmı bilen yerini ?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
bizim bahçede bi yıkamacı var fena. çok ince deatylı yıkıyor. ben orda yıkatıyorum![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)