Kendi malınıza verdiğiniz değeri özeni başkası veremez..Ben oto yıkamada kendim yıkıyorum yıkama tanıdık akşam geç saatte gidiyorum.
Kendi malınıza verdiğiniz değeri özeni başkası veremez..Ben oto yıkamada kendim yıkıyorum yıkama tanıdık akşam geç saatte gidiyorum.
Bp de su tutturup kirini akıtıyorum , hemen ardındaki shellde güvendiğim sürekli yıkattığım köpükle yıkatıyorum , karşı tarafa geçip yıkamacıda iç-dışla bitiriyorumTabi hepsinden sonra 1 turda kendim geçiyorum iç-dış..
beykent full![]()
kendim yıkıyorum en saglıklısı![]()
basıclı su sıkma makınası aldm
kapıda yıkıyorum yumuşak sungerle
ustune 2 kat cıla lastıklerede arap sabunu![]()
şuan avcılar meguiarsdayım. hem arabamı yıkatıyorum hem nete takılıyorum![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
yakın zamana kadar historia otoparkında yıkatıyordum idare ederdi ama orasıda kapandı fatih civarında şuanda yıkamacı bulamıyorum.yer tavsiye edebilecek var mı?
Trabzonda oldugum ıcın sanayide meguiars ürünleriyle yıkayan bıyer var orda yıkatıyorum boya korumalarını cılasssınıda ayda 1 yaptırıyorum pırıl pırıl oluyor![]()
dün bostancı sonaxta yıkattım. cumartesi günü olmasına ragmen (kalabalık açısından) gayet iyilerdi. ben detailingci arkadaşlar gibi çok özenmiyorum tabi onunda etkisi olabilir![]()
Tango-1 never dies.
Biraz önce siyah freelander II yıkadım iç dış jant motor giriştim.Üstünede nxt patlattım canavar gibi parladı tertemiz oldu.Aynısını üsküdar meguıarstede en iyi şekilde yaparlardı ama kendim uğraşmayı seviyorum daha kendimden iyi yıkıyan yıkamacıda görmedim.
şu meguiars'ın her şubesinde yıkama ücreti farklı mı? nerde ne kadara yıkıyorlar?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)