User Tag List

Sayfa 11/27 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
497 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Aracınızı nerede yıkatıyorsunuz?

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jehuty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sahilde enişte ile gazla gazlaya gittiğim Florya Veysel iyi yıkıyor yıkamasına da ilk yıkamayı sıcak disklerime su sıkarak başlaması bana iki adet fren diskine mal oldu bir güzel yamultmuştu.

İzmir de Gold Car güzel yıkıyor bir araca 3 kişi girişip çabucak bitiriyorlar..

Birde merak ettim bu basınçlı yıkama makinam var diyenler ne kullanıyorlar ?? Aklımda böyle bir cihaz almak var bilenlerden veya kullananlardan tavsiye alabilirim..
    Lavor exprees plus.Gayet basınçlı.Hani kapı altlarındaki kiri falan hafifletiyor iyi şekilde.Ama karcherında ufak 90 liradan daha ucuza bir makinası var sarı kare gibi birşey.Kare şekide olanı güzel yuvarlak kenarlısı iyi değilmiş.Onuda tavsiye ederim.Onuda denedim onunda fiyatına ve boyutuna göre basıncı iyi.
    ben lavoru 110 liraya aldım ve çoğu karcher'ın bleck decker'ın 400 liralık ürünleriyle aynı güçte.
    Ama eğer rahatça su çekebilecek bir noktada değilseniz veya elektrik kolayca çekemiyorsanız dert oluyor.Makineyi toplamak falan en az 15 dakika sürüyor.
    Mesela benim bahçemde su yok 4. kattan aşağıya su hortumu sarkıtıyorum.Aynı şekilde elektrikte yok.Komşular falan camın önünden su hortumunu görünce rahatsız oluyorlar.Ama bahçede kenarda su varsa iyi.Elektrik yine birşekilde hallediliyor.

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opette 40 uzerı yakıt alana beleş yıkıyorlar aldıgımdn beri hep orada yıkattım ama pek iç açıcı olmuyor

adam gibi yıkamayı arkadaşım yapmıştı avcılrda cihangir semt oto yıkma başkada temizlik görmedi garibim
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

u.kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Opetten ne zaman benzin/lpg alsam pompacı 3-5tane yıkama fişi veriyor
    birde Büyükçekmece CMI Custums otoparkta hortumdan veriyoz suyu süngerle yıkıyorum

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta Pazar günü Bostancı Sonax'a yıkatttım hiç memnun kalmadım. Geçen sene eski arabam varken her hafta neredeyse istanbula geliyordum ve her zaman Bostancı Sonax'ta yıkatıyordum vede çok memnun kalıyordum. Bozmuşlar kendilerini yani...

Üsküdar Meguiars kesinlikle herkezin tavsiye ettiği yer. Bu cumartesi günüde bi arkadaşımın düğünü için geleceğim anadolu yakasına. İmkan olursa Üsküdar Meguiars'ı deneyeceğim.

Birde Maltepe Meguiars'ıda çok tavsiye ediyorlar. Ya Üsküdar ya Maltepe 2'sinden birini test edeceğim. Yorumlarımı yazarım bu hafta sonu.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yavuz abi tarıgın selamını söle işler cidden süper ilerliyor.

ömer maltepe meg için maslak meg memnuniyetsizlik konusunda iyi şeyler yazılmamıstı okumanı öneririm
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evimin önünde kendim yıkıyorum 4-5 hatta 6 saati bulduğu oluyor ama son bez izini alıp şöyle karşısına geçtiğimde buğu,iz vs. . görmediğimde dünyalar benim oluyor..
    tabi ya ...

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi ozaman bi şampuan alıp oraya da gidelbirsin eğer öyle yıkıyorlarsa bir iki teknik verip anlatırsan cözerler hem sanada yakın olur
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ömer maltepe meg için maslak meg memnuniyetsizlik konusunda iyi şeyler yazılmamıstı okumanı öneririm
    Tamam Serkan'ım bidaha bi inceleyelim konuyu.
    Takip ediyordumda, sadece detaylı uygulama hakkında memnuniyetsizlik konusu geçmişti diye hatırlıyorum. Maltepe Meg'in yıkamasından memnun kalan arkadaşlarım bi hayli fazla
    Valla gönlüm üsküdar meg'ten yana.
    TarıkS, c.tesi rahatsız edeceğim gibi gözüküyor seni kankaa

Jehuty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ST-max Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lavor exprees plus.Gayet basınçlı.Hani kapı altlarındaki kiri falan hafifletiyor iyi şekilde.Ama karcherında ufak 90 liradan daha ucuza bir makinası var sarı kare gibi birşey.Kare şekide olanı güzel yuvarlak kenarlısı iyi değilmiş.Onuda tavsiye ederim.Onuda denedim onunda fiyatına ve boyutuna göre basıncı iyi.
    ben lavoru 110 liraya aldım ve çoğu karcher'ın bleck decker'ın 400 liralık ürünleriyle aynı güçte.
    Ama eğer rahatça su çekebilecek bir noktada değilseniz veya elektrik kolayca çekemiyorsanız dert oluyor.Makineyi toplamak falan en az 15 dakika sürüyor.
    Mesela benim bahçemde su yok 4. kattan aşağıya su hortumu sarkıtıyorum.Aynı şekilde elektrikte yok.Komşular falan camın önünden su hortumunu görünce rahatsız oluyorlar.Ama bahçede kenarda su varsa iyi.Elektrik yine birşekilde hallediliyor.
    Cevabın için teşekkür ederim. Önemli olan fiyat performans yani yıkayacağım araç sayısı aynı gün max. 3 bilemedin 4 aracı geçmez. Su ve elektrik problemim yok bahçede yıkamayı düşünüyorum. Atıyorum belli bir süre sonra basınç düşmesin veya ömrü çok kısa olmasın benim istediğim özellikler bunlardı Lavor Express plus koçtaşta varmış gidip yerinde incelerim.

Asimos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Altunizade-Zadex süper yıkıyolar kesinlikle tawsiye ediyorum.gidin pişman olmayacaksınız...
    PSN:dohcvtec99

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmit'te ikamet eden arkadaşlara, CareMaxx'ı öneriyorum şiddetle. Körfez sanayi sitesi, eski gölcük yolu tarafındaki sırada.
    Bugün aracımı iç-dış temizlettim, detaylı temizlikleri ve normal iç-dış temizlikleri, işçilikleri, esnaflıkları 10 üzerinden 10.
    Kolay kolay yıkama beğenmeyen ben, artık sürekli orada yıkatmaya karar verdim.

Bugün yıkama sonrası kendim Meg Carnabau Wax attım. Araba zımba oldu Maşallah

Eğer gitmeyi düşünen arkadaş varsa, FJK lacivert vtec'i olan Ömer (yani ben) veya İveco Servisindeki Hikmet'in ismini verirseniz daha bi ilgi alaka gösterirler.

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul hilton otopark, yusuf die bi kardeşim var arabasıyla ilgilinen insanların aracını kendi aracıymış gibi yıkıyor, heleki yoğun bi gün değilse torpido, jant vs detaylı temizlik bile yapıyor : ))
    Fiat's Are Faster Than You Think!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az önce Bostancı Car Fox'tan geldim.20 TL'ye iç-dış yıkama yapıldı.Çok ta güzel ilgilendiler doğrusu.Çamurlukların içini dahi eleman elinde süngerle bir güzel yıkadı.

Mmenuniyetimi onlara da belirttim.Tavsiye ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Detailing garage
    RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benzincilerdeki fırcalı yıkamaya sokuyorum full detail
    Avatarına bakılırsa hiç de inandırıçı gelmedi

Alıntı OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmit'te ikamet eden arkadaşlara, CareMaxx'ı öneriyorum şiddetle. Körfez sanayi sitesi, eski gölcük yolu tarafındaki sırada.
    Bugün aracımı iç-dış temizlettim, detaylı temizlikleri ve normal iç-dış temizlikleri, işçilikleri, esnaflıkları 10 üzerinden 10.
    Kolay kolay yıkama beğenmeyen ben, artık sürekli orada yıkatmaya karar verdim.

Bugün yıkama sonrası kendim Meg Carnabau Wax attım. Araba zımba oldu Maşallah

Eğer gitmeyi düşünen arkadaş varsa, FJK lacivert vtec'i olan Ömer (yani ben) veya İveco Servisindeki Hikmet'in ismini verirseniz daha bi ilgi alaka gösterirler.
    Denk gelirse uğrarım

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atasehir civarında nereyı tavsıye edebılırsınız arkadaslar???

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar üsküdar meg in kapanmasindan sonra, yıkamaci arayişim altunizade zadex ile sonlandı.
    üsküdar meg açılmadan da zadex de yıkatiyordum fakat o denli memnun olmuyordum..
    pazar günü ugradim tekrardan , inanilmaz ilerlemişler yıkama konusunda. nerdeyse aklimda olan her noktayla ilgilendiler ben söylemeden. o makine elimde olsa şuraya da tutarim dedigim cogu nokta es geçilmedi..
    detaylı boya koruma da yılların emre ustasi var zaten , kalitesi tartişilmaz==))

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Autojoy spec
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

yasarım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Atasehir civarında nereyı tavsıye edebılırsınız arkadaslar???
    ben uphilldeyim don dolas buralarda duzgun biyer bulamadim murat bey kiziltopraga mudurun eski yerine gidiyorum
    er ist ein deutscher

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)