User Tag List

Sayfa 19/27 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon
497 sonuçtan 343 ile 361 arası

Konu: Aracınızı nerede yıkatıyorsunuz?

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baaak sayarım 4 tane ışık, ve 4.ışığın dibindende hemen kırarım sağa, artık ne çıkarsa bahtıma, fırın çıkarsa fırında, emlak ofisi çıkarsa emlaf ofisinde yıkatırım. Milim oynatmam otomobili
    Ben anlamam bana km., mt. cm. hatta mm. bazında hatta ve hatta koordinatları ile orayı tarif edeceksin
    P.S : Tamam, tamam anladım, geyiğe vurdum olayı (Giderken burger king'e uğramak gerekiyor mu )
    P.S 2: Amma sulandırdım olayı ya, bir gitsemde dilimden kurtulsanız yani
    abi yıkama+cilalamanın uzun olacağını var sayarsam eğer, uğramanda fayda var
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahsen arabamı köpüklü yıkattığım gün o arabaya son bindiğim gün olur

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka yapıcak bişey yok bugünde mecbur yıkattım adam tampondan başladı silmeye , ben gösterdim nerden başlıcağını sonra Allahtan ordan aldı bitanesi bezi elinden kuruladı güzelce

b*ku çıktı yani
    Ben bayadır gitmiyorum yağmur kar var diye bozdularmı ? Güzel oluyodu kirlenmeden yanda cila atmak falan
    Vorsprung Durch Technik

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şahsen arabamı köpüklü yıkattığım gün o arabaya son bindiğim gün olur
    napalım bizim yerimiz yok kendimiz yıkayamıyoruz mecbur yıkamacıda.

Saro-Ş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çoğunlukla Kendim Yıkıyorum Uygulama Yapmak İsteyenlere Autojoyu Tavsiye Ederim Başarılı ve Haresiz Meguiars Uygulamaları Var

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anadolu yakası mümkünse sahil yolu bostancı civarı iyi bir uygulama merkezi lazım 200 tlyı aşmayacak pasta cila cı tavsiyesi kısaca aklımda maxcar idealtepe meg var?

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anadolu yakası mümkünse sahil yolu bostancı civarı iyi bir uygulama merkezi lazım 200 tlyı aşmayacak pasta cila cı tavsiyesi kısaca aklımda maxcar idealtepe meg var?
    sonax var m.yolunda ? nasıl uygulama yapıyo bılmıyorum ama alp2 yıkatmaya falan oraya goturuyodu bıldıgım kadarıyla(neticede alp2 titiz adam) bır gıdıp fıyat al ıstersen.Yada forumdan EMG emreye(gsi) pm at belki yardımcı olur
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakırköy - Florya civarında Mahir Oto Kuaför-Yıkama'ya yaklaşık 3-4 senedir gidiyorum. Çok memnunum, şiddetle de tavsiye ediyorum...

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uTkU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bayadır gitmiyorum yağmur kar var diye bozdularmı ? Güzel oluyodu kirlenmeden yanda cila atmak falan
    moruk hayatında yıkamaya ilk defa girip çalışan adamları alıyolar iş öğretiyolar işte nasıl olabilir sen düşün
    Livestrong

moko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yenilenen çalışma yapısı ve titizliği ile Altunizade ZADEX müşterisinin istediğini çok iyi biliyor ve en iyi hizmeti sunuyor. Şiddetle tavsiye ederim.

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    napalım bizim yerimiz yok kendimiz yıkayamıyoruz mecbur yıkamacıda.
    Bazı yıkamacılar hatta İzmir'deki çoğu yıkamacı ben şampuan vereyim onunla yıkayın yada diğer malzemeleri vereyim dedim mi tamam diyor. Baran onu demek istemiş bence. Hepsini bilememde bir ara bu köpükler ilk meşhur oldugunda heryerde bunlarla yıkama yapılıyordu. Aracın üzerindeki cilayı söküp attıgını gözlemledim ben sık yıkandıgında zaten içine porçöz vs. basıyorlarmış kirden çabuk arındırsın diye direk kimyasal. Ayrıca jant için sarı bir madde sıkıyorlardı her seferindede sıkmayın diyorum balta yıkamacıya o dönemki. Birdahada gitmem zaten Adam güzelim jantları yaktı. Bildiğin boyanın bir kısmı sararmıştı. Jantçıda yapılan inceleme sonucu kimyasal sebepmiş. O yüzden dikkat etmekte fayda var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bir yıkamacı olarak size şunu söyliyeyim müşterilerde dahil kimseye anlatamıyorum bu fırçasız süngersiz köpükle yıkama olayı tamamen kandırmaca müşteri o köpüğü görmediği zaman aracını yıkatmıyor ama o köpük özellikle araba yoldan geldiyse jantlar sıcaksa yada kaporta sıcaksa aracı mahfediyor hele eski amerikan aracınız varsa aliminyum parlatma oluyo genelde jantlar bu jantları bildiğin simsiyah yapıyor boyayıda acaip solduruyor öle sadece cilasını götürse razıyım ve o köpüğün koyulduğu büyük bir tüp var onun içine 2 litre ilaç gerisi su dolduruluyo o ilaç tüpe doldurulurken üstünüze başınıza değerse resmen yakıyor çamaşır suyu dökülmüş gibi bembeyaz ediyor hele kimyasal jant temizliyicilerden hiç bahsetmeyeyim

Blackbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Köpük kötüdür diye birşey yok, her markanın içeriği aynı değil çoğunuzun favori markası meguiars ında köpük için kimyasalı şampuanı vardır, daha kaliteli bir sürü markanın da köpük için kimyasalları var.

Piyasadaki ucuz yıkamacıdan fazlasını beklemek saçmalık zaten 3 krş 5 köfte yok, adam para kazanmak için tabiki çabuk temizleyen çabuk etki gösteren ağır kimyasal kullanacak kostik, çamaşur suyu, asidik...

Bir şampuan ne kadar kolay kiri çözüyorsa o kadarda kolay wax boya koruma çözer.

Ağır kimyasal olmayan kaliteli bir köpükle aracın kabası alınır, ardından eldivenle kovayla araç yıkanır basınçı çok yüksek olmayan makineyle durulanır en zararsız ve temiz yöntem budur. (Kabası alınmadan eldivenle girişilirse çok kolay çizilir boya)

Profesyonel değilim burda daha iyi bilenler vardır tabiki ama benim gördüğüm bu.

mini10s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meguars avcılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Blackbird Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Köpük kötüdür diye birşey yok, her markanın içeriği aynı değil çoğunuzun favori markası meguiars ında köpük için kimyasalı şampuanı vardır, daha kaliteli bir sürü markanın da köpük için kimyasalları var.

Piyasadaki ucuz yıkamacıdan fazlasını beklemek saçmalık zaten 3 krş 5 köfte yok, adam para kazanmak için tabiki çabuk temizleyen çabuk etki gösteren ağır kimyasal kullanacak kostik, çamaşur suyu, asidik...

Bir şampuan ne kadar kolay kiri çözüyorsa o kadarda kolay wax boya koruma çözer.

Ağır kimyasal olmayan kaliteli bir köpükle aracın kabası alınır, ardından eldivenle kovayla araç yıkanır basınçı çok yüksek olmayan makineyle durulanır en zararsız ve temiz yöntem budur. (Kabası alınmadan eldivenle girişilirse çok kolay çizilir boya)

Profesyonel değilim burda daha iyi bilenler vardır tabiki ama benim gördüğüm bu.
    en pahalı köpüğü araba sıcakken nikelaj kısma bi uygulayın ozaman görürsünüz
    bu köpüklerin hepsinin içeriği aynı sadece içindeki kimyasalın suya nekadar karıştırıldığı farkı var okadar en iyi araç yıkama aracın üzerindeki kiri tozu tazzikli suyla indrdikten sonra kaliteli oto şampuanıyla süger aracılığı ile yıkamaktır

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı corcor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bir yıkamacı olarak size şunu söyliyeyim müşterilerde dahil kimseye anlatamıyorum bu fırçasız süngersiz köpükle yıkama olayı tamamen kandırmaca müşteri o köpüğü görmediği zaman aracını yıkatmıyor ama o köpük özellikle araba yoldan geldiyse jantlar sıcaksa yada kaporta sıcaksa aracı mahfediyor hele eski amerikan aracınız varsa aliminyum parlatma oluyo genelde jantlar bu jantları bildiğin simsiyah yapıyor boyayıda acaip solduruyor öle sadece cilasını götürse razıyım ve o köpüğün koyulduğu büyük bir tüp var onun içine 2 litre ilaç gerisi su dolduruluyo o ilaç tüpe doldurulurken üstünüze başınıza değerse resmen yakıyor çamaşır suyu dökülmüş gibi bembeyaz ediyor hele kimyasal jant temizliyicilerden hiç bahsetmeyeyim
    Bende yıkamacıyım bu dediginle hiç karşılaşmadım Paraya kıyıyorum en babasını alıyorum Amerikanda yıkıyorum.... En cilalısından arabada hatta ben yıkıyınca cilalı araba daha bi farklı parlıyor
    JoYTeaM

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en pahalı köpüğü araba sıcakken nikelaj kısma bi uygulayın ozaman görürsünüz
    bu köpüklerin hepsinin içeriği aynı sadece içindeki kimyasalın suya nekadar karıştırıldığı farkı var okadar en iyi araç yıkama aracın üzerindeki kiri tozu tazzikli suyla indrdikten sonra kaliteli oto şampuanıyla süger aracılığı ile yıkamaktır
    yeriniz nerde,uygulamanızı ve işçiliğinizi merak ettim açıkçası

Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende yıkamacıyım bu dediginle hiç karşılaşmadım Paraya kıyıyorum en babasını alıyorum Amerikanda yıkıyorum.... En cilalısından arabada hatta ben yıkıyınca cilalı araba daha bi farklı parlıyor
    bu rahatsız adam kendi arabasını yıkıyorsa gözüm kapalı arabamı ona yıkattırırım
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben boyayı soldurduğunu düşünüyorum kesin tespit etmiş değilim ama aliminyum parlatma jantı bence kesin karartıyor bu bitek benim gözlemlemem değil arabamı götürdüğüm servite sonax yada meguiarsta yıkatanlarda var ordaki müşterilerden birinin başına gelmişti jant simsiyah olmuştu

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben boyayı soldurduğunu düşünüyorum kesin tespit etmiş değilim ama aliminyum parlatma jantı bence kesin karartıyor bu bitek benim gözlemlemem değil arabamı götürdüğüm servite sonax yada meguiarsta yıkatanlarda var ordaki müşterilerden birinin başına gelmişti jant simsiyah olmuştu
    Benim daha başıma gelmedi böyle bir vaka Allah kimseye göstermesin
    JoYTeaM

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)