Çınarlı/Dizayn oto (Savaş). Mecbur olmadıkça başka yere su bile tutturmam.![]()
Çınarlı/Dizayn oto (Savaş). Mecbur olmadıkça başka yere su bile tutturmam.![]()
Drive to win!
Gebze ordayim oto yikama![]()
Fast
bir güncel çekelim anadolu yakası üsküdar, ümraniye, ataşehir civarlarında tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? kışa kadar hep kendim yıkıyordum ama 2 aydan fazladır hiç yıkamadım çok kir var üstünde. açıkçası kaliteli malzemeler kullanan bir yer arıyorum![]()
Genelde Bahçeşehir sonax a götürüyorum. Baya da memnunum.
Çok zorda kaldığımda 2. alternatifimde akbatı carwax , orasıda kötünün iyisi.
sonax gayet basaralı gercekten ama .akbatıya bir ısınamadım ben 4 tane aracı yan yana sokup yıkıyolar ve siliyolar onun pisligi ona kayıyo silerken yıkarken vs. ve ayrıca iğrenç cam siliyorlar.
2.alternatif için bekleriz
reklamlar bogazkoyde FFcar clean (F&F Car Clean) yıkatıyorm hatta genelde kendim yıkıyorm self servis .camlar haric saygılar fatih
![]()
1881 - 193∞
Küçük Çamlıca altında oturuyorum ve Nautilus önündeki sonax a yıkatıyorum.. o yıkanırken içerde x-box oynayabiliyorsun.. bazen hanımla ikisini beraber götürüyoruz o arada da cadde üstünde bi black kahve içene kadar hazırlamış oluyorlar..
Açıkçası 'şiddetle tavsiye ediyorum budur' diyemicem özellikle başlarda bazı sıkıntılarımız vardı ama uzun zamandır gittiğim için artık ne istediğimi biliyorlar ve ona göre davranıyorlar.. malzemeleri her ne kadar sonax olsa da mahalle arasındaki ürünlerden daha iyidir diye düşünüyorum ve esnaflık konusunda gerçekten iyiler..
Fırça, sabun kullanmadan direk basınçlı su ile yıkatmanın bir zararı var mı?
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
akbatı diyorum ya kötünün iyisi. Genelde pis ve ıslak veriyorlar aracı zaten. İçeriye sürdükleri malzeme de arabanın konsolunda leke bırakıyor hep. Ama avm ye çok sık gittiğim için bırakıyorum sürekli vakitten kazandırıyor. Başından duran abi de iyi bir insan aslında iyi niyetli birisi.
Bu yer sizin mi ? nerde tam olarak uğrarım bir ara.
basında duran abi hakkaten iyi ama işcilik berbat dedigin gibi
benim degil arkadaşlarımın Fatih ve Faruk
boğazkoyde (akbatıya 3-4 dakika yada sonaxa üstünde oldugu yolu yukarı dogru giderken pazarın onunden devam edince https://maps.google.com/maps?daddr=4...67417764663696 )
1881 - 193∞
self servıs hızmetımız var"ben bugun yorgunum" yada "canım araba yıkamak ıstemıorm" dersenız bız zevkle yıkıorz..
yerımız boğazkoyde, alt tarafta vıllaların olduğu yerde, mıgros'un alt katında kapalı garajdayız.. her zmn beklerız, zamanınız varsa akşam gelın bı çay kahve ıçelım hem tanışmış oluruz..
ılgın ıçın tşk edrm arkadaşmakşam uğra dukkana sohbet muhabbet ederız, bıraz sonra gunhan knkın gelecek..
![]()
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
anadolu yakasında favorim kızıltoprak meguiars genelde orda yıkatırım arabayı memnunum
TT CTRCUF STILMS RC
mugiars gold class şampuan + hızlı cila ikullanarak
basınçlı olmaya suda her 4 yıkama da bir değişen bel altı sünger ve bel üstü süngeri ayrı olmak üzere kendim yıkarım
Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)