Artık benım arabada launch kontrol war.. Video bugun yarın koyarım..
Printable View
Artık benım arabada launch kontrol war.. Video bugun yarın koyarım..
Cahit map degişikliginin sebebi nedir ? Araç ne alemde turbo kaç devirde geliyor ?
Map basıncı anı dusukluk yada yukseklık ayarlıyordu sabıt hızda aracı korumaya alıyordu.. Bende sehır ıcınde devamlı sabıt hız kullndgıım ve dusuk hızlarda seyrettıgımden canımı cok sıkıyordu ondan sebeb map degıstırdık bıraz ustunde calsıyoruz en stabıl olması ıcın ws oynamadan bırseyler yapmaya calsıyor Alper abı..
Turbo dedıgın gıbı biraz gec doluyor 2800 civarında ama spool etmeye 2200 gibi baslıyor tam bak madım ona..
Yeni turbonun sesi ve ustlerdeki gıdısı cok cok mukemmel alt devırlere care bulucam..
Birde Dou senden Stock 1749 muydu? hangı devırde spool edıp patlama yapıyordu Orjınal sanzımanda?
Suan memnumum kardesın sgl malının arkasında durdugun ıcın..
Can Sende ne znm spool etmeye ve patlama yapıyordu?
can dünkü cocuk muamelesi yapmışsın da sorumun amacı farklıydı. mapper degişikligini sormuştum ben
Cahit şimdi söyle bir durum var dounun arabasındaki 1749 ile bambaşka bir turbo var onla kıyasma yapmamız hata olur 1800 civarı doldurmaya başlayıp 2500 d de en geç patlaması lazım wg ile oynayıp biraz daha aşşağılara çekebilirsiniz. Tabi emme tarafı ve pallari büyük olduğundan gidişide onla alakasız olucak. Onuda onutma :D
cahit benim cupra turbosu stock şanzıman ile her devirde geliyodu :) 2. vites 30la giderken dipleyince 1 saniye geçmeden patinaja kalıyodum devir hatırlamıyorum :)
2260 ile doldurma rekoru sanırım bana ait. 2100 devirde full boost görüyordum ben :D sorun bendemiydi acaba ? :D
bu arada cahit turbonun mantıgını tam bi oturt kafanda. emme tarafı büyük o turbonun egzoz tarafı orjinal bildigim kadarıyla. egzoz tarafı cok degişmedigi sürece turbonun dolumu öyle aman aman yukarılara cıkmaz kardeşim ;)
sen map'i tam olarak bi bitir. ondan sonra memnun kalacaksın elbet arabandan ;)
bu arada benim arabayı sattıgım arkadaşım da debriyajı falan degiştirecek. yakın zamanda da turbo büyütecem diyo :D hayırlısı bakalım :D
cahit keşke map i baştan bu şekilde halletseydınde deneyebılseydık sanırım eylul başına kadar istanbula gelmem astra tozlanmış bi şekilde yatıyo garajda.
Bugun Murat abı benı kırmadı bır aksılık olmazsa 50-150 olcucem bakalım suan ne durumdayız..