akşam roll :D:D mehmet abi benim 75 hp tddi connect e chip yapmamız lazım senle 1 sene önce ugrasmıstık senın soket arızalı olunca yapamamıstık hatırlarsan 0 dumanla net ne alırız abi ya
Printable View
akşam roll :D:D mehmet abi benim 75 hp tddi connect e chip yapmamız lazım senle 1 sene önce ugrasmıstık senın soket arızalı olunca yapamamıstık hatırlarsan 0 dumanla net ne alırız abi ya
Volan egri olan arkadasimiz vardi merak ettim sorunu nasil cozdunuz.nekadara mal oldu
Kamerdeydı o sorun yazar goruunce..
Aslinda egrilikte ihtimal varsa degismek en iyisi bence ama bir yere kadarsa yapilabilir cikma duzgun ilede cozulebilir ama varsa oyle bisey gec kalmamak en iyisi :)
Bende egrimi bilmiyorum.siz titriyorsa egridir demistinizde bende cok az var cogu zaman kalkistada titremiyor.merak ettim ilerde basimiza gelirse diye yenisi nekadar acaba
Kontrol icin baski sokulur gibi uzun ismi?
Kontrol icin tabiki sokulmeli sanzumani ayirip baski balatayi cikartip volan alinir be olculur fiyat bilgim yok :) hdi olsa soylerdim ama tdi bilmem :D
Aracıma yaptığım son değişiklikle aldığımız verileri paylaşıyorum. önceki haliyle 2.5 barda 254 hp-462 NM güç almıştık.bu ölçüm 2.3 barda gerçekleştirildi. Mehmet Abinin tekrar eline sağlık.
http://img836.imageshack.us/img836/3...0608933910.jpg
nos yok. enjektör yok. basınç 2.3 bar. daha iyisi de olamazdı heralde. kocaman maşallah kardeşim :)
passatların motor uzunlamasına yerleştirilmiş olduğu için kolay sökülebiliyor şanzıman :) çok dert etme kadir biz yarım saatte söküyoruz şanzımanı ayrıca bende yedek baskı var aklında olsun.. pratik bir ustan varsa halleder merak etme ;)