geri dönecem inşallah konuya hayırlısı bakalım.
Printable View
geri dönecem inşallah konuya hayırlısı bakalım.
Cooler sart cok ufak. ben olsam gt22 ile baslardim passat icin. Stock enjektor cooler debriyaj gtb2260 keyifli olur az basincla sorunsuz skintisiz
bilyalı 22 takın derim. Yazılım,turboback 63lük düz boru ve cooler.
pd130a çok canlı ve eğlenceli olur bu setup :)
Bilyalilar benzinliler icin degilmi? Diesel araca oluyormu
Oem monifolda gtb2260vk full boost kac devirde yapar bilgisi olan var mi
Var Onurcum :)
gt22 nın full booostu arabanın setupına ayarını yapanın tarzına ınsıyatıfıne yetenegıne adıne ne dersenız ona kalmıs..
Sahsı gorusum full standart arabaya gt22 takmak buyuk sacmalık olur.
Hata en basta baslıyor parca secmeye ne gerek varkı pd motor ıcın proje veya arabasına bırsey yapacak arakdaslar ıcın soyluyorum.Araba sızın cebınızdekı para sızın.Hedef beygır belırleyın bırakın ısı profesyonel olanlar parca secsın ayarını yapsın ıvır zıvırını hal etsın.Arabaya sadece parca takmakla araba ucak olmaz.
gtd2060vz + firad %80 bana yeter ama arabayı almak lazım önce :D
levent herşey o yabancı forumlarda okuduğun gibi olmuyor bunu unutma :D
O kadar az yakma gibi derdim olmayacağı için sorun değil :D
1.9 tdi motorlar az yakıyor çok gidiyor çok güzel ama piyasada bulunan birçok motorun kilometresi ahlaksızlar tarafından düşürülmüş sünnetlenmiş buna rağmen halen sağlıklılar
220k km de verdim tas gibiydi masallah eray abi. Ama pd cok farkli hisleri olsun sesi olsun daha yeni bi uniteye atladigimi hissettirdi bana :)
bu arada bi abimde pd130 var arabanin alt devirleri cok kotu. Boost devri altinda araba gitmiyor emekliyor resmen yazilim yaptik fakat durum yine ayni
gecen box taktim oyle denedim bariz sekilde iyilesti altlar sensor problemi gibi geldi bana ne yapmak lazim
arac sahibi hic hosnut degil durumdan