benim ibizada hem amortisör hem yay vardı hayvan gibi yol tutuyodu :D frenleri de stoktu ama daha öyle duran bi arabaya binemedim :)
Printable View
benim ibizada hem amortisör hem yay vardı hayvan gibi yol tutuyodu :D frenleri de stoktu ama daha öyle duran bi arabaya binemedim :)
Ibıza cok sertı on takımı cok saglamdı.. Konfoordan oturu 17 jantımı dgstım 16gecığ ynak buyuttum kendıme geldım..
Fren konusunda bana gore ıyı dgldı abs cabuk devreye gırıyordum hıdrolıgı dgstrmeme ragmen eskı arabalarıma gore (1.16-golf4)
Teknık olarak on frenler dıskler ve balata buyuk olabır..amabnm hısseyatım o yonde.
Yol tutus konusunda lastıgın onemı buyuk bende haankok var sıfırdı lastıkler genel anlamda ıyıdı bana golften ve bmw 1 den snr ıyı gelmedı..
cidden güzel yol tutuyo:) kışlıklarda iyi cıktı nexen marka kışlık aldım.gecen gece baya kar yagdı ankaraya sabah dona çekti falan ama maşallahı var sıkıntısız kuru yolda gidiyo gibi gidiyorum:)
bu arada hava filtresini yıkadım 4 kova simsiyah su döktüm kovadan:) araba kendine geldi dile gelse tesekkür edecek bana:)
bi sorum olacak 1.9 dizelci arkadaşlar :)
golf V 1.9 dizel otomatikler(kaç ileri onu da bilmiyorum) kaç hp ve soft olarak ne yapılabilir, ne güç alınabilir??
bir sorum olacak 4kapı ihtiyacım olduğu için 1.9 tdi boralara bakıyorum pd130 bulmak çok zor bulsanda temizi çok az tdi harf renklerinde tdı olunca pd110 mu oluyor?
kaput altında motor koruma plastiği genelde daha doğru bilgi verir ama en temizi motor koduna bakarak hareket etmek. 90 ve 110 luklar pd değil vp dizel bu arada..
pd kodlu boralarla bende ilgileniyorum sayısı çok az sanırım, octavialarda da var mı bu motor?
Çift kırmızı olayı Skoda larda farklı herhald,e bizim superb de sadece " I " kırmızıydı.
uerbas boranın pd 130 nu arayacagına passat pd130 alabilirsin aynı fıyata zaten temız bora 130 luk olacak derken passat fiyatı cekerler bu seçenegide göz önunde bulundurursanız iyi olur.