PEKİ DAYNODAKİ degerler nedır arkadas:soru:
Printable View
kamer debrjı hallatdimi peki bilen varmı
cahit 5te 252 yapıyor kardeşim :) ibre yanılma payını da hesaba kat :) dyno cıktısında yazar 5te yaptıgı son hız :D
hocam senın en az 170 ile 180 arası bır guçe sahıp olman lazım deyılmı oyle dusunuyorum ben
ben henuz daynoya cıkmadım ama 180bg net alırım gibi evt sizin tork manyak cıkmış motor yapıldımı peki senın tork un 395 felan cıkması lazım gıbı
yazılım var kat ıptali vs
Ne motoru ya tobe diyin kardesim yeni aldi arabasini
Masallahi var :) coolerin faydasi cok yazilim egrisi sayesinde torku fazla cikiyo
tork patlaması için bazı sırlar vardır belki :)
Benım meslegım dogustan volkswagen ci olmak boyle bır tork gormedım bu beygıre tamirciyim ben tövbe derken motor yapılması kotu bır sey deyıldır unutmayalım yeterkı işini bilen bir ustaya düssün benım araca yapıldı motor bu kotu bır sey deyıl bence harıka olmus :)
benim ilk dyno kara düzen dizel motor :) dogustan volkswagen ci biri olarak ne diyorsunuz tork yeterlimi sizce?
http://img850.imageshack.us/img850/2784/img004gv.jpg
yag basıncını ayarlayan bı valf varmıs benım usta ondan yapıor dıe tutturdu.babamda makına muhendsı oldugu ıcın benı dınlemıolar dolayısıyla degıstık hala devam edıyor aklmı yıcem
prızdırek bılyası oldugunu soledı bı kac yerde.onu degıselım dıorum yok valfı ıptal edelım kesın ondan dıor usta hala katıl olacam:D
ya unutmusken soyleyım TORK sadece koltuğun altında hissettiğiniz güçtür Tork yerine elimizde beygir gücü eğrisi varsa başka bir şey bilmemize gerek yoktur.
ben bu kadar bılıyorum sız torkla ugrasın ben sızın torku hesapladım bu cıktı
İstanbuldaki dizeller buluşup denemeler yapalım biraz mami makinen hariç herkezle istenilen devirde istenilen viteste denerim mami makinenle denersem üç boy önden basarım ;) (eşit basmış sayılırız)
dizel araç ne var sizde ???
o zaman polo cup ise sizi mami abiyle denemeye ikna edeyim :D
emre şu adresini bidaha mesaj at yaa cepten mesajları silmiştim geçen :D:D kargoya gidince çat çat yazalım :D
insan pm atar ya :D
haaaaaaaaaaaaaaaaayt :D yaw serdar abi isim kullanma :D
Mehmet Gazihan yazilimdan snr arac baya fark etttii.. 206 gti ile aramda 3 boy wardi suan kalmadi videolar bolumunde oncesi sonrasi ekliucez saglikli deneme ustlerde belki durumlar degise bilir..
Cok sukur istedigim kivama geldi downpipe ve egzosdan snr daha iyi olucak insallah.. :D