Emre ayarlar sana gtb 1700-1800 arasına
:) derler deler knka bosver masallah cok gzl oldu araban allah daha ıyılerını nasıp etsın..
Printable View
bende yardımcı olabilirim turbo konusunda
Bende bi tane GTB var ama tamirat lazim. Dısı saglam
Garrett tabiki bmw serisi 5 ve 7 kasa 3.0d nin
kimse yazmamış uzun zamandan beri.
Aracımda takılı olan ekzantriği söktüm yine eski ekzantriğime döndüm Dbilas :D
Böyle bi ses değişikliği olamaz. Gaza yüklenince Eksoz çok daha farklı ve yüksek ses çıkarmaya başladı. performansım da arttı tabi haliyle. Üşenmesem şu enjektörleri de kalibre ettirip taktıracaktım ama üşendim kalsın dedim :)
bu eksoz subaplarını daha erken açtığı manasına geliyor (;
Enjektorlerden sonra ciddi EGT yaşıcaz senin arabada..
Seat / Ibiza / 1.9 TDi Sport / ORJİNAL 2005 1.9 TDİ 130 sahibinden.com'da - 98882456
Bu arabayı almayı planlıyorum üzerindeki pd130 motoruna ne gibi gıdıklamalar yapabiliriz , seri , atak bir araba olabilmesi için yapılması gereken liste için neler önerebilirsiniz ?
geçen senede ilana konmuştu gidip baktım araba yanlızca biraz bakım istiyor harun isimli kişi sahibi zaten onunla tanışıp konuşmuştum durumu çokda kötü değildi rakamda anlaşamamıştık ama araba alınabilir öyle çok vasat değil rakamda anlaşıldıktan sonra
bende aynı duyumları alıdım kimsenin arabasına b.. atmak istemem ama araba çok daha yorgun duruyomuş kmsinden
motor durumu iyiydi geçen sene ben gittiğimde işte bakımları dışında hiç bişey yapılmamış ağaç altında kalmış bi araba sebep o :)
o zaman alınası bi araba
gtb2260vk sıfır fiyatı nedir şuan ? bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. benimde kanım kaynıyor bu aralar.
mehmet abi bu arada vasgate i taktık arabayı almadım ama çok güzel olduğunu söylüyolar teşekkür ederim yarın rahatsız edicem seni tekrardan :)
o siyah ibiza için kozmetik olarak cok kötü dediler. motorunu falan bilmem tabi
bi kişi değil herkes aynı şeyi söylüyosa bişiler vardır demekki bence gidilip görülmesi gerekir kim niyetleniyosa
Yanlış anlamayın ama ilan sahibini tanımıyorum. Ama dediler söyle böyle şeklinde kendiniz görmeden satılık olan bir aracın arkasından muhabbet çevrilmesi pek hoş değil. Kendiniz görürsünüz şu şu sıkıntıları var bence alınır yada alınmaz yorumu yapılmasında bir sakınca görmüyorum ama bu şekilde olması pek hoş değil. Satılık olan araç sizinde olabilirdi.... Yorumumu Anlayışla karşılamanızı bekliyorum...
Benim turbo revizyonla duzen tutmadi 2 seferde. Canimi sikmaya basladi sifir orjinalmi alsam yoksa manifolt yaptrip 2256 2260 vb turbo mu taksam.
...........
Batu neden tutmadiki nerde yaptirdin acaba yapandami skinti vardi:s
Valla abi arabayı ilk aldığımda hbrid yapıldı sorunsuz 20.000 km ye yakın bindim gazladım. Sonra bi bakım yapıldı 2500 km gitti. En son imamoğlunda 2 kere yapıldı ilkinde 1 hafta gitmedi araba kısık 1.6 barda olduğu halde 2. side 3 gün felan anca sürdü sanırım. İlkinde hafif duman verdi turbodan olamaz dendi 1 saat sonra komple yağ verdi içine verdi. 2.sinde duman içinde kalanlar yanıyo dendi ki ben öyle olmadıgını sogukken calıstıgı anda bile duman yapmasından anlıyorum. Arabada bu sorundan önce granmyag eksiltme, üfleme yoktu. Sıcakken yağ çubuğunu çektiğimde hiçbişey yok ustayada baktırdım. Bakalım manfolt vs masrafı ağır gelmezse gtb2260 vk ya geçicem eğer ağır gelirse orjinal turbo alır safe bi yazılımla tıkır tıkır binerim heralde.
Merhaba, 200+ binde 90lık octavia tdi alarak rektifiye yaptırıp turbo,manifold,enjektör,egzoz ve yazılım yaparak verim alabilirmiyim? Araç + 8bin tl, debriyaj dahil 170hplik bir setup için yeterli olurmu, yoksa bütçemi arttırmalımıyım ?Teşekkürler.
90 lık octavia alana kadar pd 130 grubunda cordoba, toledo passat vs. gibi bir araç almak için hiçbir eziyet çekmeden 8000 tl üstüne eklenir. Üzerine de yazılım ve downpipe yapılarak tadında binilir ileriye yönelikte önü açık kalır :) Hemde değer kaybı ve sonradan satılması konusunda sıkıntı yaşamazsınız.
Batu ***** sitede seninkinden satılık var, önerirmişim?
Abi gtc cdti kesinlikle oneririm ama o arac benim araci aldigim donemden beri ilanda 33 35 lere araclar ilana girip satiliyor fakat o satilamadi. Donanim olarak, kullanim olarak, yol tutusu olarak bence cok basarili ve ben temde 200+ hizlarda kullanirken bile cok guvenli hssediyorum. Esp, ids+ vsvs donanim olarak fazlasiyla zengin. Hybrid turbo ile 1.8 basinclarda yeterince tatminkardi gtb den sonra hepberaber bakip gorcez:)
parası çok olan gtc alsında artık düşsün şunların fiyatları:D 6 ay veriyorum döndüğümde 18 e en temizinden 1.9 ibiza sport almak istiyorum:D