Banada bu sanziman uzun gibi geldi sanki :)
Printable View
Banada bu sanziman uzun gibi geldi sanki :)
Elimde PD motorlar içi box var. İhtiyacı olan varsa çok uygun fıyata vereceğim.
hayırlı olsun onur
umarım istediğin gibi yaparsın arabyı
ESP'de üzerine cilası olmuş valla
Cok sagolun eve yeni dustum yavas yavas geldim yakit fena degil ortalama 4 civarinda.
Ben adama telde soracaktim esp yi unuttum binincede ilk baktigim yer orasi oldu zaten :D
Edit : ayni post
Merhaba arkadaşlar seat ibiza mk2 1.9 modifiye olarak neler yapılır acaba birde bu Aracların motor kodları agr motor mudur yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim ..
Arkadaşlar daha önce muhtemelen yazılmıştır, biraz bakındım fakat bulamadım.
B5.5 passatların tamamı pd130 mu?(hangi motor kodları çıkıyor passatlarda)
B5.5lardaki pd130larında kendi içinde farklılıkları varmı? (avf asz farkından bahsedilmiş mesela)
Amatör olarak motorda sorun olup olmadığını anlama şansımız varmıdır? (motordaki üflemeden bahsedilmiş biraz üfleme hepsinde olur gaz verince kesilirse sorun yoktur denilmiş bu tarz yöntemler varmıdır?)
enjektör ve pompanın vagcom ile kontrol edilme şansı varmıdır?
Var ise olması gereken değerler nelerdir?
hepsi 130 bg. bendekı avf motordu. ufleme hepsınde vardır zatende gaz verınce kesılıyormu onu bılmıyorum. ustası zaten anlıyor degerler ne durumda olması gereklı dıye. pompa yok ayrıca. enjektorle pompa beraber.
Pd130 egzoz manifoldu olan var mi
Vag grubundaki 1.9 tdi 105 hp motorlar yazılıma uygun mudur ? ilerisi için neler yapabilir deneyimi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.
Ilerısı kelımesı cok kapsamlı.Hedef nedır ? Rollıng drag vs..
Ne kadar para o kadar beygir.Ya da cok beygır bol patınaj..Lıste kol pıston yatak saplamadan baslar bılyalı turbodan cıkar 4 port nosta bıter vs..
Sadece yazılım ıle 150 hp cıvarı güc rahat cıkar pd105 ten.
Eski aracimdan cikartigin 138.000 soktugum hem pd130 turbosu hemde manifoldu var. Turboda yaglama vs yok fakat islik var revizyon gerekebilir garanti veremem..