200 hp icin pd150 manifold turbo ve enjektor yeterli olur onu takim halinde bulmak biraz zor en guzeli 2260 firad nozzle ve kaliteli bi cooler ile 230-250 civarlarinda gezmek
Printable View
Abiler bir arkadaşıma araç bakıyoruz hafif bizim kafadan.
Seçenekler;
polo 1.6tdi manuel
Golf 5 1.9tdi manuel
leon 2.0tdi pd140 manuel
Yazılım düzboru filtre olarak biner fazla abartmaz arkadaş.Bu setuplarla bu araçlardan hangisi daha hızlı olur ?
Poloda korkumuz km olayı. 34 liraya kadar bakıyoruz. Çoğu beyaz renk seri plaka sanırım kiralama çıkması araçlar.
Golf 5 ve leon ise hacim ve pdnin gücünü bildiğimiz motorlar. 2.0tdi parçası çok pahallı diye duydum o sebeple biraz soğuk yaklaşıyoruz.
35 36 a çıkabilirseniz eger aracimi vereyim ?
105 binde
Extra olarak yol bilgisayari
Rcd510 teyp
Polo gti arka tampon
Far sis xenon
Yazılım
Downpipe
Önler de coil
Arkalar spor yay orjinalleri var
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...e2865b801db810
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...78504167_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...99702865_n.jpg
Yapmıyacağızda arkadaş kasap o kesin gazlarken kıracak turboyu (biz buna garanti veriyoruz sıfır km arabayı bayiden çıkartıp 15dk sonra turbo borusunu yırtan biri)
o sebeple turboyu vs kırınca parça fiyatları çok yüksek olarak karşımıza çıkmasın istiyoruz. Birde eyüp abi yazmıştı biraz nazlı bir üst kapağı var diye.Tam ne demek istedi anlamadım ama piyasada 2.0tdi ın az oluşu sebebiyle bide 2.0tdi ın yakıt olarak üzeceğinden korktuğumuzdan biraz çekimseriz.
Aracınıza maşallah fakat o aralıklara çıkamayız yinede teşekkürler aklımızda olsun ileteyim arkadaşa. Biz daha çok oynanmamış alıp kendimiz yapalım diyoruz. Yazılımlı aldık turbo cortladı katalizör yoktu,yaylar presliydi muayenesi çok dert oldu zar zor muameleciye 400 lira kaptırdıkta geçirdik.
Polo için detaylı pm atabillirmisiniz ?
arkadaşlar merhaba.benim araç zaman zaman turbo basıncını kaybediyor.bilgisayara bağlandığında bir sorun gözükmüyor.acaba wastegate ayarından olabilir mi?fikri olan varsa yardım bekliyorum.
Bizim araba 1.9 değil ama bu sorunu yazmak istedim; bizim pd 75 polo da 2-3 bin devirden sonra araçta sanki turbo saniyelik gidip geliyormuş gibi sıkıntı yaşıyorum, aracın içinde dik şekilde oturalım mesela bu kesme başladığı an kafamız öne arakaya gidip geliyor bariz kesmeyi hissettiriyor yani örnek saçma olabilir ama sallanmaktan bıktık artık :) bu sorun yaaa yazılımdan öncede vardı biz farkedemiyorduk yada 3-5 ay önce yazılım yaptırdık ne hikmetse ondan sonra sallantılar azmaya başladı. Bu sorunu nasıl çözebiliriz önerisi vs olan ?
Yazılım orjinale çevirdik sorun devam ediyor.
Turbo hortumlarına baktırdık kaçak vs yok ama gözle tabi.
Egzozcuya gittik ondada sıkıntı yok.
Duman atma vs. yok.
Turbo hafif yağ atmış (terleme gibi) demişlerdi çekişinde hiç bir sıkıntımız yok hala eskisi gibi.
Hava akış metre başka tdi aldık denedik düzelmedi tekrar eskiyi taktık.
Bilgisayara bağladık arıza kaydı vs. vermiyor.
Bilgisayarla yolda giderken basınç değerlerine falan baktı yazılımcımız onlarda normal dedi. Sadece kesme başladığı an anlık benzin değerindede ufak bir düşme görülüyor.