evet ben atlamaya çalıştım ***** olmadı adam kıng dizelde:D
Printable View
evet ben atlamaya çalıştım ***** olmadı adam kıng dizelde:D
stok pd130 100-200 bu arada 4.vitesin kaçta bittiğini bilmeden bastım :D 205/40/17
http://www.youtube.com/watch?v=8mUxlt-TJEI
Son zamanlarda vag konusunu epey takip etmeye başladım. Mesajlar ve konunun akışı Özendirici. Bu gidişle turboya pd ler ile baslayacaz galiba. Herkese kolay gelsin.
Alican 170 gibi 5 e atıyorsun, 4300 devirlerdesin.. Yokuş mu çıkıyorsun o sıra biraz 5. viteste? Yavaş gibi geldi yoksa gözümüz alıştı hızlılara ondan mı :D
benim polo cup 6. vites 4.000 devirde 220 yapıyordu çok kısaydı sanki
Olması gereken guzel oran o iste. 265-270 gibi top speed yapıyor ki gayet yeterli bence.
pd130 yarıotomatik bora veya passat almayı düşünüyorum dikkat edilmesi gereken özelliklerini nelerdir kronık sorunları nelerdir tavsiye edermisiniz.
Motorda yağ üflemesine kontrol bakın, turboya bakın mümkün olduğunca.. Bir de şanzımana iyi baktırın vuruntu vs var mı diye..
dün dükkanda passatın şanzımanı yaptırmışlar, araç durmadan ileri geri vitese mi ne koymuşlar birden bişey olmuş.4,5 bin e mal oldu diyordu sahibi..
ama şanzımanı ZF olduğu için kaliteli kolay kolay bişey olmaz.araç 180 binde idi.
Egr iptali için araya egr nin yerine koyulan kısmın flanş ı lazım varmıdır elinde olan ? Tornacıyla uğraşıp yine kanser olmak istemiyorum :)
http://www.mangoman.aquiss.com/www/F...EGR_Delete.jpg
Pd130 bizzat uzun sure kullandim tiptironic otomatik di cok zevkli bi sanzuman guclu ve uzun omurlu. dsg kadar kronigi yok trk sorunu sanzuman beyni mekatronik beyin hepsinde bir donem sonra sorun oluyor oda vites gecislerine yansiyor vurdurma bazen geri vitese gecmeme gibi bi prblemle gosteriyor kendini yeni beyin takinca cozuluyor. Haricinde cok guclu jatco marka japon mali :)
Ben boramda 2260 ile kullandim 2.2 barda asla problem olmadi.
sanzumanin oranlarida cok guzel 4100 gibi 220
elimde gtb2260 turbo var ihtiyacı olan varsa yazsın bmw tipi 2bar sabah akşam gazla :)
Gecen 300c ile bastik yazilimli. Yazilim oncesi cok geciyordum yazilimdan sonra saglikli deneyemedik ama 200e kadar 1 boy ondeyim. Onu kamyon gibi aerodinamik vasat.
fn2 ile ne olur meraktayim :)
Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim baktığımız araçların alayı leş resmen saatli bomba gibi temiz araclara efsane fiyatlar isteniyor .piyasa alt üst olmuş resmen .