abi son 1 aydır araba kesme yapmıyor, havalar soğudu diye düzeldi galiba :) nedir bunun derdi acaba
Printable View
konu çok sessiz :)
ses 1 2 3 :D
1.9 tdi sahibiyiz ailecek eskiden yoktuda bi aydır falan var yada yeni dikkatimi çekti bazen gaza gelip vites düşürüp gazı köklüyorum arka taraf simsiyah duman atıyor chip yok bişey yok duman birden bire bastırıp kesiliyor soruyolar ışıkta chip nekadara maloldu kim yaptı nerde yaptırdın diye :D gece daha çok belli oluyor arkadakinin farından bariz görüyorum bu bi problem belirtisimi yoksa normalmi
Bu aralar pd 130 passat dusunuyorum agirliktan dolayi cok iddiali olmayacak haliyle,motorun dikine durmasi 250+larda sorun teskil edermi acaba ?
Konuyu bilmemde boraya bugun ses getirebildik sonunda :)
2052 ve ufak bi kac extradan sonra guzel sonuclar aldik. Su an tahmini 200 civarindayiz baya keyifli oldu.
Ilerisi icin nozzle ve kaliteli bi cooler ile 220 gibi bi guc bekliyorum.
Bi dyno ve 1-2 video yap artık Onur madem :)
:) Nozzle Ların burada gel al :D
Onur tahmını demıs ama son halı dyno yapamadık malesef..ecutune sırasında arac dynoda ıdı aracta boost saatı yok 1.9 bar boostcut uzerındekı yazılım dynoda hıc boostcut gormedı tahmınım 1.7-75 falan basıyordur tekerlekte 175hp aldık.sonrasında azıcık daha hızlandık ama Onur eve dondu bıdaha gleıcek :)
dynonun ss ini almadim dyno cokta onemli degil aslinda yolda tatmin etsin yeter :) video atarim aracin konusunu acinca
Eyvallah abi tabi atarim bi ara
bi chip yapsan zaten ona fisek diyorum :D mermi mermi
Aklimda aklimda bekliyorum simdilik haber edicem abi :)
Basinc saati aldiktan sonra tekrar bi ustunden gecerizz abi emegine saglik
onu maşşallah hızlısın ben daha yazılım yapamadım :D
bu arada işlemleri nerde yaptırdın
ayrıca bi sorum var stock motor ve turboya büyük intercooler (5-6Litre) yapmak iyimidir kötümüdür sadece yazılım yapılcak coolerdan sonra
ne gibi dezavantajları olur coolerın
Baya bir ugrastik karsiligini aldik sukurler olsun :) su an pd130 yazilimli boradan 4 5 boy hizliyim 180lere kadar. Top speed cok guzel oldu gelirken deneme imkani buldum 240 gibi gaz kestim duz yolda.
diger pd130 boramizi da ecutunedte yaptirdik 15 bin km oldu sahibi mars basip gazlayan birisi sorun yok simdilik.
O da yazilimli haliyle baya keyifli cok torklu makinalar aktarmaya hardcore yapiyoruz tek problem o simdilik :)
güle güle sıkıntısız kullanırsın inşallah.. pd130 kadar zevkli bir araca daha binemedim özellikle yazılımlı hali çok güzel oluyor..