1.9tdi pasatı ile kırsal motorin ve biodizelle yürütebilirmiyiz yazılım düz boru egr iptal gibi update ler ile kaç hp alırız acaip koydum kafaya ama şimdilik sadece araştırıyoruz
Printable View
1.9tdi pasatı ile kırsal motorin ve biodizelle yürütebilirmiyiz yazılım düz boru egr iptal gibi update ler ile kaç hp alırız acaip koydum kafaya ama şimdilik sadece araştırıyoruz
afn motor vardır onda.
AFN yaptık oldu :) AFN konusnda yardım istersen seve seve yardım ederim kardeşim
Gtb2260vk takmayı düşünenlere yardımcı olurum. Bu konuda net bilgi isteyenler bana ulaşabilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...19284378/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...19101320/detay
arkadaşlar üstteki linklerde verdiğim cordobalarda hangi motorlar var bilginiz varmı ? fiyatları çok uygun bu kasanın 1.7 corsa alacağıma 1.9 cordoba daha mantıklı hem daha giderli olacağını düşünüyorum sizcede öylemi ?
90 HP 1.9 TDi.
bu 90lıkların yada 105liklerin pd130-160dan farkları ne ? Aradaki farklar turbo enjektör ic vs mi? yoksa piston,blok gibi farklılıklar var mı ?
Yani bu cordobalardan alıp yüklersek 160lıklar gibi yürür mü ?
edit: ufak bir araştırma ardından öğrendim ki afn motor varmış sanırım cordoba ve ibizalar da pd den daha sorunsuz bir motor olduğu söyleniyor 1999 sonrası pd motora geçilmiş
yüklenmeye yatkınlığı nedir bu motorların pd kadar yatkın mı acaba
Bak yukarda AFN King 306TT var ((:
Özgür anlatsın adım adım
90 lıkların tamamı vp.
2005 sonrası caddy, golf, jettada falan olan 1.9 105hp lik motor pd. enjeksiyon sistemi farklı vp ile pd nin..
hemen her motorun bilgisi şurda var, detaylı yazamıyorum şuan
List of Volkswagen Group diesel engines - Wikipedia, the free encyclopedia
Daha tam kesin değil ama olsun yazayım
Bir passat var.B kasa. 1999 model 1.9tdi comfortline.Komşumun aracı ilk sahibiler.Alındığı günden beri hep görürüm.Çok güzel bir fiyata verecek.Ama ben alırsam başkasının fiyatı ayrı.Bende piyasadan aşağı alacağım için kalan parayla egzoz yazılım turbo büyütüp binerim diyorum.Ne dersiniz ? alınır mı ?
Almiyosanizda ben alirim aracim satilinca:) bence alinir guzel aractir
Aklımda var aslında 2 yıl içinde yavaş yavaş turbo egzoz yazılım cooler enjektör vs yapıp dizeller arasında hatrı sayılır bir yerde olmak ama bilemiyorum.Başıma dert açar mı diyede korkuyorum.Piyasasıda biraz durgun evlat olur sanırım.
Serdar var tdipower onda yuklu passat vardi daha iyi yazar.evlat olmaz temizse satilir herturlu ama bi reno ford gibide hizli degil tabi.
Muhtemelen 110 luktur Ufuk, Serdar'ın eski aracı gibi..
Şu video biraz fikir verir, gayet keyifli olur gündelik kullanımda turbo, fmic, yazılım, 11mm pompa ve enjektör upgadeleri ile :)
Campeonato Aceleração 12/02/12 (Circuito Vasco Sameiro) - YouTube