User Tag List

Sayfa 211/241 İlkİlk ... 111161201209210211212213221 ... SonSon
4576 sonuçtan 3.991 ile 4.009 arası

Konu: Vag 1.9 tdı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denizz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracim pd150 leon alt devirde basinca 2.2 peak 3750 gibi 1.8 1.9
    4000 ve ustunde 1.7 ve daha ileriki devirlerde 1.6 ya dusuyor ancak hic duman yok. Turbo yeni olmasina ragmen balans problemi var sanirim otuyor. Manifold contasi icin sokturdugumde emme egzos gayet duzgundu ve boslugu olmasi gerektigi kadardi. Aracim kisik su anda mehmet abinin yazilim var. Acaba basinc fazlami acuator fabrikasyon konumunda. Frad %80 enj ve vb turboma gt20 billet emme dusunuyorum. Hybrid turbo, 70 diwnpipe. cooler borulama vs orj kalacak .
    turbo ötmesi miyavlama tarzında ise egzoz spiralini değiştirince bizde böyle ses yapmıştı.sizin araçda egzoz var turbo sesi biraz fazla duyulabilir diye düşünüyorum turbo yeni demişsiniz çünkü

denizz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo ötmesi miyavlama tarzında ise egzoz spiralini değiştirince bizde böyle ses yapmıştı.sizin araçda egzoz var turbo sesi biraz fazla duyulabilir diye düşünüyorum turbo yeni demişsiniz çünkü
    Turbo yeni ve orj ama otme sesi egzosdan degil emmeden geliyor gibi emin degilim
    Aracda egzos yok sadece kat in icini kirdirdim. Sona kadar orj borulama sondada free flow remus susturucu var.
    otme olayi her devirde var hatta motor sogukket cok cok fazla rolantide bide fazlasiyls duyuyorum. Egzos tek degismiyor diye biliyorum mil ike beraber. Ama benim problemim neyden oldugu cunki herhangi bi cisim emme yada kanatciklarin zarar gormesi mikin asinmasi gibi bir durum soz konusu degil.asinan mil bosluk yaoar ben sokturdugumde sadece yag boslugu vardi yok denecek kada.

MBALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler birsey sormak istiyorum. Duzborulu megane 1.5 dCi aracınız var. Ama ses tok. Egzozda spiral yok. Ustanın dediği spiral koyarsak alt devirlerde ince cozurtulu ses olacağı. Bu doğru mudur ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turbo yeni ve orj ama otme sesi egzosdan degil emmeden geliyor gibi emin degilim
    Aracda egzos yok sadece kat in icini kirdirdim. Sona kadar orj borulama sondada free flow remus susturucu var.
    otme olayi her devirde var hatta motor sogukket cok cok fazla rolantide bide fazlasiyls duyuyorum. Egzos tek degismiyor diye biliyorum mil ike beraber. Ama benim problemim neyden oldugu cunki herhangi bi cisim emme yada kanatciklarin zarar gormesi mikin asinmasi gibi bir durum soz konusu degil.asinan mil bosluk yaoar ben sokturdugumde sadece yag boslugu vardi yok denecek kada.
    bizdede özellikle soğukken ve genelde altlarda geliyordu.üst devirde zaten sesten anlaşılmıyordu geliyorsada. yani bizde spiral değiştirdikten sonra geldi bu ses.katın içine yapılan işlem bu şekilde sese etki eder mi bilemiyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler birsey sormak istiyorum. Duzborulu megane 1.5 dCi aracınız var. Ama ses tok. Egzozda spiral yok. Ustanın dediği spiral koyarsak alt devirlerde ince cozurtulu ses olacağı. Bu doğru mudur ?
    peki spiral koymayınca o esnemeyi hangi parça yapıcak ?

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çarşı karıştı

arkadaşlar arabada özellikle 1. viteste sarmaya başlayana kadar gaza basınca sanki yemek yerken boğazında bişey kalınca böyle zor nefes alır ya insan hır hır, bide titrer aynı öyle oldu 1-2 defa ama gaza basınca düzeldi. ben mafdan şüpheleniyorum. aklına bişey gelen varmı filtre bakımı yeni yapıldı aracın yani 1-2 ay oldu, olay şimdi çıktı piyasaya nedendir _
    turbocuk istiyoruz

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deniz bence otme sende egzoz vs olmadigindan belirgin halde bu yuzden olabilirmi?

Cıhat YAVAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çarşı karıştı

arkadaşlar arabada özellikle 1. viteste sarmaya başlayana kadar gaza basınca sanki yemek yerken boğazında bişey kalınca böyle zor nefes alır ya insan hır hır, bide titrer aynı öyle oldu 1-2 defa ama gaza basınca düzeldi. ben mafdan şüpheleniyorum. aklına bişey gelen varmı filtre bakımı yeni yapıldı aracın yani 1-2 ay oldu, olay şimdi çıktı piyasaya nedendir _
    Aynı durum bende de durmaya yakınken yapıyor yada durduktan sonra rolantide yapıyor 5 sn filan sonra düzeliyor maf benimde aklıma geliyor ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deniz bence otme sende egzoz vs olmadigindan belirgin halde bu yuzden olabilirmi?
    Hocam yok egzosla pek ilgili degil balans yapan bi turbo gibi otuyor zaten kirmadan soktum gt20 billet emme gt20 kapak ve govde takildi. Su anda guzel doldurmasi fln cok iyi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çarşı karıştı

Hocam avans olmasin o enjektor vuruntusu gibi birseymi ondada hiriltiya benzer bi ses oluyor. Arac yakit basiyor yani Duman var ve bahsettiginiz ses geliyorsa anlattigim problem olabilir. Map da cekis tamamen dusuyor yakit basmiyor arac. Olcüm yaptirarak anlarsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam avans olmasin o enjektor vuruntusu gibi birseymi ondada hiriltiya benzer bi ses oluyor. Arac yakit basiyor yani Duman var ve bahsettiginiz ses geliyorsa anlattigim problem olabilir. Map da cekis tamamen dusuyor yakit basmiyor arac. Olcüm yaptirarak anlarsiniz.
    bu avans olayı geç çalışmaya sebep de olurmu? bir kaç defa kontak yapıp ısıtıyorum önceden civ diye alırdı şimdi 8 9 yapıyor. birde mesela duman dedin ben dumana dikkat edemedim yolda geldi başıma zaten arabada duman atma yok siyah beyaz , avansi nasıl ölçtüre bilirim

teşekkür ederim
    turbocuk istiyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün özel serviste bilgisayara bağlattırdım arkadaşın önerisine istinaden avans değeri düşük çıktı aracımda yarın pompacı da avans ayarı yaptıracağım ayrıca pompacı arkadaş pompayla biraz daha oynayabilirim daha fazla güç alırsın dedi bu konuda fikri olan varmı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar biraz araştırdım 1.9tdi VE motorların pompa ayarları bilgisayara bağlayarak pompa milinden yapılıyormuş, benim tamircide zaten o kablo yok, en son triger kayısı değiştirdiğimde kesin kaydı avans ondan oldu. bu hafta sonu gidip söyleyim düzeltsin , teşekkür ederim
    turbocuk istiyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VE pompalı motorlarda triger bakımı sonrası mutlaka cihaz ile timing yapılmalıdır yoksa araçtan verim alamazsınız.
    RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tdipower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VE pompalı motorlarda triger bakımı sonrası mutlaka cihaz ile timing yapılmalıdır yoksa araçtan verim alamazsınız.
    serdar usta , sen bursada olsan çoktan yazılım turbo girmiştim arabaya ama gördüğün gibi triger değiştiriyoruz ayar yapmıyorlar
    turbocuk istiyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün ayar yaptırdım titreme sorunu ortadan kalktı daha önceden çekmiyormuş araba resmen aşırı fark oldu bu kadar olacağını tahmin etmiyordum

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabamin ustundeki turboyu farkli bi proje icin satmayi dusunuyorum 1749vb hibrit. Dusunen olursa yardimci olurum

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6k km oldu otmesi vs yok 1.7 bar basincla kullandim top speed yuzu gormedi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabamin ustundeki turboyu farkli bi proje icin satmayi dusunuyorum 1749vb hibrit. Dusunen olursa yardimci olurum
    hem orijinal vb hemde hybrid ise pd130 kullanıcıları kaçırmasın..yazılım ile 180-190hp civarına gelir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)