300 hp hedef koymayın bence, 2056vk, 2060vk, 2260vk turbolarla gayet keyifli düzeye gelir bu arada yazmamışım önceki mesajda..
Alırsın tabi ki.. Üzerindeki yazılımı güncellemeden bile hissedilir fark olur esas yazılımla avansla oynayınca işler değişiyor ama Onur.
Zaten arabamda yakit var arkasinda duman var yeterince tahliye edemedikten sonra daha fazla acmanin anlami ne benim anlamadigim bu![]()
O duman kesilir enjektör büyüyünce işte.. sen şuan %100 kapasite ile atıyorum 300cm3 mazot basıyosun saatte, büyük enjektörün %40-50 kapasitesinde 300cm3 mazot basacaksın o yüzden duman kesilecek ve açma şansı yükselicek otm olarak.
vp motordaki nozzle değişimi gibi düşün kısmen..
benim turbo 2000 devirde 1 bar basıyor normalmidir arkadaşlar? 2260
RACE WERKS
Yanliz soyle bi durumda var kaoasitesi artan ebjektor memesi yakit oranini yazilimsizda degistiriyor. Karisim degismiyor bunu yazilim belirliyor ikiside ayni oranlarda yakit bastiginda duman ayni olacaktir. Karisimda dumani, yakit& basinc etkiliyor bence.
daha buyuk nozzle illaki dumani arttiriyor. Bende orj enjektorumde hic duman yoktu ancak daha buyuk nozzle den sonra duman artti. Turboyu buyuttugum halde.
Ise her daim noktayi koyan yazilim.
Iceri hava sokamadiktan sonra yakit gondermenin bi fayda etmeyecegini dusunuyorum ve tahliye edemedikten sonra geriye bile dusurur bu sekilde dusunuyorum yanlis miyim?
üzerindeki yazılım ne kadar yakıt veriyorsa sadece enjektör değişimi sonrası da o oran değişmeyecek.. o yüzden geriye düşmez diyorum ben de. sonuçta içerdeki yakıt miktarı değişmiyor.
duman azalma olayı da milletin yazdığı olay yabancıların.. limit derecede yakıt basılmayan arabada duman azalmaması söz konusu olabilir tabi o da ayrı mevzu. inj duty önemli bu konuda.
tabi tecrübe edenler daha iyi bilir, özellikle bu konuda en tecrübeli serdar'dır ama o işin makarasında1200 devirde 1 bar oturtması lazım önce
en hızlı olan kendinden daha hızlı olması için
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)