Eyvallah ........
Printable View
@fet
sence adanalılar bana bişey yapabilirmi?
adamına göre değişir
yalnız senin bu davranış ve tutumun hiç hoş değil Adanalıya aracımız her zaman var siz çok atarlısınız vs. ne gerek vardı bu tarz cümlelere? Burada düzgün bir şekilde insanlar bilgi paylaşıyor. Ortaya bir tez sundun biz de tezini çürüttük laf çarpıtmanın gereği yok.
tamam kafana göre tezimi çürüttün
adanalıyada hiç bişey demedik maşşalah da dedik
sen ne ayaksında topmuzu inşaata kaçırırsınki hee deişik?
bizde soruyoruz bizde cevaplıyoruz farklı bişey düşünmüyoruz
yaşını gizlemeseydin üslubumu ona göre ayarlardım
Eyvallah uzatmicam konuyu kirletmeyelim. Bir seferligine senin icin yasimi acarim tek sansin var iyice odaklan.
Kardes biz adanali olarak bekire yada istanbuldaki herhangi bir araciniza atar yapmadik. sen ibizanizi dunyada gececek kimse yok dedigin icin lupo tdi in dynosunu paylastik. hani var gibisinden. İsterim ki bekirin arabasi daha iyi olsun. elin gevuru ile ne isimiz olur? Ama adanalilar bana birsey yapabilir mi falan gibi sozlere gerek yok cunku mevzu bu degil. konu kirlenmesin bence uzatmayalim...
Cahit sorun sag on tekerde mi ?
Bu arada ferhata katılıyorum. Adana'nın dizelleri çok atarli bu kimi rahatsız edebilir ? Nos ve enjektor olmadan kaç hp çıktı dizel araçlar en çok ? Bi 100luk nosa bakar en hızlı dizelin Adana'da olması.
Ben sag onde yasadım. Pressle 4 mm dogrulttular. Tekrar oldu aynı şey. Bu sıkıntı sürecek sürekli :) hayırlı olsun :)
valla arabayı bıraktım.3 saat sonra gidip aldım.egrilik işini yok etmişlerdi. degiştirmene gerek yok. iyi bir ön düzenciye git hallederler ;)
1/4 Meile in 11,9 Sekunden mit Golf Diesel Video - gerhofbaue - MyVideo
:) iyi seyirler olsun..:heyoo:
dünya twin turboya geçmeye başladı hayrolsun inşallah :)
ne güzel ya sol baş parmağı is olmuş :D