-
2556 taktık yakın bir arkadaşımın aracına 2200rpm full boost görüyor :)
-
2556 favori turbom çok seviyom :D
-
GT2556V eski bir turbo, GTB 'ler yeni sistem kullanıyor daha iyi değil midir? Örn. GTB2260VK ya da GTB2265VK Hybrid?
-
Alıntı:
Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı
yasine soyle gostertsin yaptırtsın.. ((:
var bende ya. isteyen olursa vereyim :D:D depoda atıl vaziyette duruyor...
-
Sende ki mumbar style bize koç boynuzu lazım :D
-
Alıntı:
FET Nickli Üyeden Alıntı
Sende ki mumbar style bize koç boynuzu lazım :D
yok kardeş ya hiçbiri lazım değil bana :D:D boyle gayet iyi...
-
Alıntı:
yasindamar Nickli Üyeden Alıntı
yok kardeş ya hiçbiri lazım değil bana :D:D boyle gayet iyi...
Varmı akşam roll ?
-
akşam roll :D:D mehmet abi benim 75 hp tddi connect e chip yapmamız lazım senle 1 sene önce ugrasmıstık senın soket arızalı olunca yapamamıstık hatırlarsan 0 dumanla net ne alırız abi ya
-
Alıntı:
Varmı akşam roll ?
he birde çekemeköy toyota da erkan abi var benim yıllardır tanıdıgım aynı servıstede calıstıgım bi abim beni gayet iyi tanır. senin yazılımı atıyormus şimdi çalıştıgı yerde ama bana tddi olmaz diyip morelimi bozdu :( ben farklılık istiyorum abi :soru:
-
Alıntı:
by_speedvw Nickli Üyeden Alıntı
he birde çekemeköy toyota da erkan abi var benim yıllardır tanıdıgım aynı servıstede calıstıgım bi abim beni gayet iyi tanır. senin yazılımı atıyormus şimdi çalıştıgı yerde ama bana tddi olmaz diyip morelimi bozdu :( ben farklılık istiyorum abi :soru:
0 dumanlamı ?
-
Alıntı:
0 dumanlamı ?
yapamazmıyız abi 0 dumanlı tamam az olurda oda aynadan gözükmicek şekilde olur abi cok az
-
Alıntı:
0 dumanlamı ?
abi gıdyormsun bugun? belli oldugmu ıznımı ayarlıycam..
-
Volan egri olan arkadasimiz vardi merak ettim sorunu nasil cozdunuz.nekadara mal oldu
-
Kamerdeydı o sorun yazar goruunce..
-
Alıntı:
Kadyr Nickli Üyeden Alıntı
Volan egri olan arkadasimiz vardi merak ettim sorunu nasil cozdunuz.nekadara mal oldu
Iyı bı tornacı halledıyor 40 50 lıra cıvarına.ama egrılık çoksa yaptırmak mantıklı değil kırılabiliyormuş
-
Aslinda egrilikte ihtimal varsa degismek en iyisi bence ama bir yere kadarsa yapilabilir cikma duzgun ilede cozulebilir ama varsa oyle bisey gec kalmamak en iyisi :)
-
Bende egrimi bilmiyorum.siz titriyorsa egridir demistinizde bende cok az var cogu zaman kalkistada titremiyor.merak ettim ilerde basimiza gelirse diye yenisi nekadar acaba
Kontrol icin baski sokulur gibi uzun ismi?
-
Kontrol icin tabiki sokulmeli sanzumani ayirip baski balatayi cikartip volan alinir be olculur fiyat bilgim yok :) hdi olsa soylerdim ama tdi bilmem :D
-
Alıntı:
Varmı akşam roll ?
roll oldu mehmet abi. bilgi verdim sana. videoları da var ztn sitede ama daha net bi video çekeceğiz kısmet olursa.
-
Aracıma yaptığım son değişiklikle aldığımız verileri paylaşıyorum. önceki haliyle 2.5 barda 254 hp-462 NM güç almıştık.bu ölçüm 2.3 barda gerçekleştirildi. Mehmet Abinin tekrar eline sağlık.
http://img836.imageshack.us/img836/3...0608933910.jpg
-
nos yok. enjektör yok. basınç 2.3 bar. daha iyisi de olamazdı heralde. kocaman maşallah kardeşim :)
-
Alıntı:
douu Nickli Üyeden Alıntı
nos yok. enjektör yok. basınç 2.3 bar. daha iyisi de olamazdı heralde. kocaman maşallah kardeşim :)
Tesekkurler dogu :) ayar ayni olmasina ragmen dyno uzerinde basinci yoldaki kadar yuksek olmuyor nedense. Bi kac ayar daha cekersek 300 ü gorürüz insallah :D
-
Alıntı:
senin passat ın şanzumanını sökmek ölüm :) heleki kontrol için söktürmene hiç gerek yok bi dünya para isterler. şehir içi çok dur kalk yaptıgında volanın ısısından dolayı hafif titreyerek kalkması normal
-
Alıntı:
Bende egrimi bilmiyorum.siz titriyorsa egridir demistinizde bende cok az var cogu zaman kalkistada titremiyor.merak ettim ilerde basimiza gelirse diye yenisi nekadar acaba
Kontrol icin baski sokulur gibi uzun ismi?
volan egrı olsa her kalkısta tıtrer.baskı balatan ne durumda.kontrol ıcın sokup takmaya 200 lıra alırlar mın :D
-
Alıntı:
KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı
volan egrı olsa her kalkısta tıtrer.baskı balatan ne durumda.kontrol ıcın sokup takmaya 200 lıra alırlar mın :D
200 tl garanti + rot ayarı :)
-
passatların motor uzunlamasına yerleştirilmiş olduğu için kolay sökülebiliyor şanzıman :) çok dert etme kadir biz yarım saatte söküyoruz şanzımanı ayrıca bende yedek baskı var aklında olsun.. pratik bir ustan varsa halleder merak etme ;)
-
Hafta sonu edırneye gıttım 130-140 hızında sabıt hızlda 100/5,8 yaktım 240 krs denk geldı yakıt..
Ben 6 vites 130 2.000 rpm gidiyorum..
sizce? en az yakıtta kacın devırde kacın vıteste gıtmek lazım..
-
en az 4 te 70 le gıderken yakıor anlık tuketıme bakarsan.
ben 6da 120ye sabıtlıyorum 1900 devırde gıdıyor. 5.0lt ortalamayla gııttım dun
-
Alıntı:
yasindamar Nickli Üyeden Alıntı
Tesekkurler dogu :) ayar ayni olmasina ragmen dyno uzerinde basinci yoldaki kadar yuksek olmuyor nedense. Bi kac ayar daha cekersek 300 ü gorürüz insallah :D
inşallah maşallah
-
Beyler uzun İbiza sanzimani ile uzun yolda 6ya atmayın :) en düşük yakıtı 5. Vites 125 km hızla yakarsınız.
-
Alıntı:
cahitarsal Nickli Üyeden Alıntı
Hafta sonu edırneye gıttım 130-140 hızında sabıt hızlda 100/5,8 yaktım 240 krs denk geldı yakıt..
Ben 6 vites 130 2.000 rpm gidiyorum..
sizce? en az yakıtta kacın devırde kacın vıteste gıtmek lazım..
otobanda bağla cruise'a, 130'a. rahat rahat gel.
-
160- 170 cruise controlle istanbula gittik geldik gezdik toplam km nin ortalaması 5,5litreydi :)
-
Alıntı:
douu Nickli Üyeden Alıntı
Beyler uzun İbiza sanzimani ile uzun yolda 6ya atmayın :) en düşük yakıtı 5. Vites 125 km hızla yakarsınız.
onuda denedım pampa 6da daha az yaktı valla
-
Ustamiz vw tech baski yenisayilir.neyse ben umursamiyim kavramadada sikinti yok nasilsa:) aslinda bu ara satmayi dusunebilirim 1.8t askindan dolayi kararsiz kaldikda bakalim.arabayida seviyorum satasim yok bakalim:)
-
Yarın kısmetse 70 krom vıtes kutusuna kadar downpıpe sonra 60 lık olarak yrn yaptıryorum,
Sonrada Mehmet Gazıhan harıtamı yazıcak kısmetse turbo buyutune kadar oyle gıderız Allahın ıznıyle
-
-
boschcar da ucretsız checkup kazanıcam vergıyı odeyınce.85 tl imiş normalde.ne diyorsunuz bu duruma yaptırayımmı.arabada bi sorun yok ama neye bakıcaklarki acaba?
-
BEF Toledo @ Adana @ 2.2 bar
-
yakıt tam acık deil. basınç biraz daha acılabiliyor.
-
yakıt basıncı açılmış arabalarda ki bu yazılımlı arabaların %98 i demek :) anlık tüketim yanıltır bilginiz olsun yüksek yakıt basıncı sebebi ile anlık tüketim düşük gözükür