senin ayarınla benim ayarım bir olmayacak o kesin abi ama elimizden geldiği kadar işte :) araba dönsün birlikte gazlayacağız pardon dumanlayacağız inşallah :D:D ibizadan dolayı bir haftadır ayar bekliyor leon.
Printable View
şu 1.7 Corsa yı indiremedim caddeye.. Artık önümüzdeki bahara..
gecen gun yazılıma baktıkta bır anlık 1.7 goruyor genel olarak 1.5 cıvarı.benım turbo ıcın fazla mı bu basınc.
turbo tamırlı bu arada
o basınc seni üstlerde çok tutar. düşürüp mazotlamak lazım..
gene elımde kalacak dıye basamıyorum hıc.poloya 1.8 fln basıyorlar nasıl bısı olmuyor.turbolarımı farklı.
cupra turbosu yapı olarak daha mı dayanıklı
hangi polo ya ?
faruk abının polo.ole yazıodu bı yerde 1.82 fln.
üst devirlerde yüksek basınc yüksek EMP oluşturur.. performansa faydası değil zararı vardır.
Adanalı dizelciler yapın ayarlarınızı
60-220 / 80-220 hepinizle denemek istiyorum desem yalan olur :D
çünkü daha baskıyı değiştiremedim :hehe: :hehe:
Yokus asagiya inerken atiyorum 2. Vites araba yuksek devirde kendi halinde birakinca motora zarari varmi boyle biseyin?
ne basınçlar basılıyor ya :) bende basim bi ara verim dumanı bakalım kaç hp cıkacak :)
bu arada beyler moral bozmak gibi olmasın da :(
Darkside Stainless Tubular Exhaust Manifold for 1.9 8v TDI with GTB Turbocharger - Darkside Developments
kitler güzelmiş esas 1950 paund..
6000 liraya tillahı yapılır o kitin burda :D
Sebo o manifoldu 500 'e yapar :D
Arkadaslar turbomu degıstımeyı dusunuyorum hangısını kullanmamı tafsıye ederısnız? 220-230 bg yeterli
Hangı turboyu upgrade edıyım altlar olmesın yakıtmda cok artısın ıstemıyorum ust devırlerım bırazdaha ıyı olsun topspeed artsın ıstemekteyım bolt on bır uygulama dusunuyorum orjınal turbom cok ıyı suan
Cahit 2256 takabilirsin kardesim altlar olmez ustler ucar ;)
spool devri nerden baksan 1000rpm yükseliyor..
valla gordugum kadarıyla amaç sadece gazlamak deılse en guzel turbo 2017
Mehmet abı ne yapıyoruz :D
dumanlı kaç oluyo yani mehmet :D
Ne kadar duman attığına bağlı..
250hp lik de atabilirsin, 300hp lik de..
300 fazla gelir :D gerek yok :D
Ne kdar duman o kadar randuman :D:D
Dumansiz hava sahasi :)