arka Cupra tampon aldım :redspotda
darısı başına Cahit :)
yalnız difüzör TR 'de yok Ispanya dan sipariş geçtiler gelmesi 1 ayı bulacakmış :mad:
Printable View
arka Cupra tampon aldım :redspotda
darısı başına Cahit :)
yalnız difüzör TR 'de yok Ispanya dan sipariş geçtiler gelmesi 1 ayı bulacakmış :mad:
mehmet aldatmaz arka cupra tamponu 200 liraya satmış ya ben daha ne diyim FET ya :D
Taponu kaca aldın belkı ındırım yıatırırdık sana duflızorun fıaytı 180 tl cıavarı nerdeyse tamponun 3 te bırı..
Dou aynaları kaplattım tutumaadı bende boyle braztım S3ler gıbı duryor bazrn hosuma gıdıyor..yay konusunda 40 lık arıyorum omdan beklıyrum yoksa sımdıye kdr almıstım..
Lıpte me gıbı sorun gzukuyor hacım?
Cupra tampon un da çivisi çıktı :) Ne ediyim kendimi dağlara mı vursam Yoksa Fifty tunning e gidip fiber katliamı mı yapsam :Deli: :Deli: :Deli: :Deli: :Deli: :Deli:
Tiridine bandim - YouTube :cool: :cool:
Şaka bi yana kazasız belasız iyi günlerde kullan :)
sağol kardeş :icon_tup:
herkese merhaba
küçük bir dizelci olarak (1,4 tdi) aklıma düşen kurum temizliği için ve egsoz değişikliği için engin fikirlerinize başvuruyorum.
Adanadasiniz ztn yerleri bilirsiniz. Metal sanayide uzman pompa var bosch diesel service...
Orda bi carbon clean yaptirin derim kurum temizligi icin.
eksoz icin de yine temizlik acisindansa kat iptali yaptirmadiysaniz onu yaptirin derim nacizane tavsiyem. Yada boru capini biraz genisletin.Bir de aracta yazilim var mi?
Bugun servıse goturdum benı bataklıgı :)
Perıyodık bakım,mazot f ve arka dıskler ıle balataları dgstım.. Bakımları hep ben butun arablarımda 7 bınde bır yaptıyorum ınsallah faydası luyordur :)
Suan kampnya var gene arkadslar 150 tl yag yagf havaf polenf bılgınıze..
beyler 2.0 tdi 140 lık grupta deneyimi olan var mı?
dumansız olmaz :D
turbo intercol enjektör yazılım yeterlimi dp ın ne kadar getirisi olur
kalemler ve maliyet ne olur
detayları konusalım..
Sıfır malzemeyle bi baska, daha ekonomik cozumler var..
Arkadaslar hıc,
100-200 Dbn olcen warmı dır aracıyla?
ben ölçmeyi düşünüyorum
bende 18 19 tahmın edıorum bakım :D
wayy anasını bee comuss
ben 10 sn. hedefliyorum :p
PB vardıda biz mi olcmedik ((:
wallahı ben 50-15 dusunuyorum yada 80-180 dıgerı cok kasacak galıba :(
50-150 olctum stock turbo ile 12.00 sec cıktı 2 kişi..
Arac gunluk olarak olculdu ufak uptadeler ve hafıfletmeyle 11.00 cıkartmayı dusnuyorum..
Dbn yayınlanır.. 100-200 denedık fakat arac yetmıyor..
tdi cılar nerde :) konu sakinleşmiş :)
Buara kimse yok:)
hdi cı olurmu :D
Estafurullah olurmu ole sey hem serdar icin seve seve yaparim elimden geleni senle tanismadik daha ama tanisiriz elbet km mesafesini sayma bi telefon uzanizdayim :)