aynen :icon_tup:
Printable View
Yahu bn bu cuflama sesine deli oldum biraz daha once yoktu. hava filtresi degisti oldu.orjinal fltre anlamadim gtti 2bin devir gibi gaz birakinca cuflama gibi uulama karisik bi ses geliyor dusuk hizlarda
arkadaslar vag grubu ıcınde ımmobilizer sorunu yasayan oldumu ...suan ben o sorunla basbasayımda :D
anahtar çok şiddetli darbe aldıysa eğer içindeki kristal tüpde bulunan sargılar kayıyor ondan dolayı yabancı anahtarmış gibi algılıyor araba :) yeniden kodlanması gerekebilir
engine blocked by immo.. arızası düşüyor şuan. yedek anahtar yoksa eğer anahtar çoğaltan yerlerin birçoğu yapıyor bu kodlamaları artık çok zorlamayın o şekilde bence geçmiş olsun sinir bozucu bir durum ..
Guncell cekeleım konumuza..
Aracımın Plakalarını 34 cevırdım KZU 01 olan eskı plakamı aldım yenı aracıma.. Yakıt olarak hız sabıtlecegı ıle 92 km yı 17 Tl ye gıttım demekkı azım edınce yakıt dusuyormu :D
Araclarıyla topSpeed deneyen oldumu hıc?
cahit stock turbo üzerine yazılım egzoz intercooler ile 240 km'yi görürsün en fazla. şanzıman cok uzun bizim o yüzden tıkanıyor belirli bir süre sonra araç.
240 mı :D lan 220 yı gecsın mutlu olacam:D
arada yapıyo kamer uzun git biraz :D
benımkı uzunda yurumuor ya.zaten dynodada bellı alt devırlerde ıı yazılm
cahit cooler borularının resmini çekmek için tamponu sökmem lazım :)
Benim arac 260 a oturuyor ya sorun yok :D
yok 2.0 degıl 1.9 hala ama gt2260 turbo egzantrık cooler egzos evc gıbı ıvır zıvır guzel seyler var:)
tam ayarla 260hp 460 torku öldürmemesi lazım.son halıyle dyno ya cıkmadı
enjektör ve nos hariç herşey var yasinin arabasında :) egzantrikten önce 254 hp dynosu var. sonrasında yeni ayarı ile 275hplerde cıkar güç. torkta 500+ ;)
su ayık ol smile ını kullanma dou be :D
emme olmadan 280ler zor ya.egzantrıgı tam verımlı kullanamıyor suanda
o güçleri alanlar eksik söylüyolar levo yapılanları bence :D
Su anda 275 hp den fazla cikmaz benim arac 2.5 bar basincta.ekzantrik var ama kapak orjinal. ekzantrigin tam verimli olmasi icin uzun subap sart. Benim eksantrik stage2 oluyormus ve yurt disinda uzun subap kullanarak 19 hp alan var.enjektor ve uzun subap ile 300 hp leri zorlariz sanirim. ve enjektor de 783R degil :)
elimde yeteri kadar dyno resim proje bilgi ve parça listesi var..portekizden devamlı görüştüğüm ibiza pd130u olan bi arkadaşımın aracı 297,4hb ve 600 civarında tork..araçta enjektör yok nos yok..proje ve listeyi paylaşmak istemiyorum çünkü ileriye dönük kendi planlarım var sadece turbo bilgisi verim GTB2265Vk hybrit...:heyoo:
hmm hayırlısı olsun :):) ucuz yollu enjektör bulduysan şu garip kardeşini de bi gör :D