Hafta sonu edırneye gıttım 130-140 hızında sabıt hızlda 100/5,8 yaktım 240 krs denk geldı yakıt..
Ben 6 vites 130 2.000 rpm gidiyorum..
sizce? en az yakıtta kacın devırde kacın vıteste gıtmek lazım..
Printable View
Hafta sonu edırneye gıttım 130-140 hızında sabıt hızlda 100/5,8 yaktım 240 krs denk geldı yakıt..
Ben 6 vites 130 2.000 rpm gidiyorum..
sizce? en az yakıtta kacın devırde kacın vıteste gıtmek lazım..
en az 4 te 70 le gıderken yakıor anlık tuketıme bakarsan.
ben 6da 120ye sabıtlıyorum 1900 devırde gıdıyor. 5.0lt ortalamayla gııttım dun
Beyler uzun İbiza sanzimani ile uzun yolda 6ya atmayın :) en düşük yakıtı 5. Vites 125 km hızla yakarsınız.
160- 170 cruise controlle istanbula gittik geldik gezdik toplam km nin ortalaması 5,5litreydi :)
Ustamiz vw tech baski yenisayilir.neyse ben umursamiyim kavramadada sikinti yok nasilsa:) aslinda bu ara satmayi dusunebilirim 1.8t askindan dolayi kararsiz kaldikda bakalim.arabayida seviyorum satasim yok bakalim:)
Yarın kısmetse 70 krom vıtes kutusuna kadar downpıpe sonra 60 lık olarak yrn yaptıryorum,
Sonrada Mehmet Gazıhan harıtamı yazıcak kısmetse turbo buyutune kadar oyle gıderız Allahın ıznıyle
Sikintisiz olur ins
boschcar da ucretsız checkup kazanıcam vergıyı odeyınce.85 tl imiş normalde.ne diyorsunuz bu duruma yaptırayımmı.arabada bi sorun yok ama neye bakıcaklarki acaba?
yakıt tam acık deil. basınç biraz daha acılabiliyor.
yakıt basıncı açılmış arabalarda ki bu yazılımlı arabaların %98 i demek :) anlık tüketim yanıltır bilginiz olsun yüksek yakıt basıncı sebebi ile anlık tüketim düşük gözükür
Masallah cok gzl degerler allah nazardan saklasın,Bende bugun downpope ve egzos yaptırdım sesınden cok memnum kaldım..
Sagolsun mehmet abı harıtamıda duzenledı egrılerın daha duzgun olkdu..
Ben anlamadim smdi ben renoya chip yapmistim yakit dusmustu yol bilgisayari yanlismi gosteriyordu yani?bunun cozumu yokmuymus
hayırlı olsun cahitim gelemedim yanınada :)