bronz naısl olurki ?
Printable View
bronz naısl olurki ?
Hazır PD ye Bronz Var.. 50k km garantili..
serdar halleder gerçekten banada demişti ama benimkide yeni çok şükür
Emre nin ilaci bende Damar, uyarsa veririz (:
...... veren düdüğü çalar :)
Benim turbo su koyu verı verdı :) ufaktan yag verıyor yarın Emre_ kardesım revızyona verıcek.. Wsgate ayarından sonra artık 2.5 koyarı sanırım..
Bendede cok sukur abı parcalanmadı saglamms calıstırdım bır duman yagı kontrol ettım bıraz eksılmıstı..
Soyle bır arkasına bakıyım dedım emmeyı hortumunu fılan soktum :) fınıto olmustu.. :))
Ztn ws dolayı 2.0 gecemıyordum sokulmesı gerekıyordu ıyı oldu kanımca..
Böyle daha saglıklı daha hızlınacak inş kuzu Cahit :)
Bide somut yol aldıgımızı görünce süper oldu dört gözle beklıyorum :D:D
Bu hafta egr iptal ettiricem bide amerikan park yaptirayim kac bg aliriz:D
Kamer senin arabanın devamlı turbo kırmasının sırrı çözüldü ((:
Clıo rs 206 rc deneyen oldmu hıc ben kb ıle denemıstım.. Ayarsızken 1. 2boy onumdeydı kb benım devrınde bastıgmızda mustafa abı ıle tekrar denıycez ama
özellikle gazdan ayağını çektiğinde , yani dekompresyon da turboyu tutup çık yerinden dercesine asılıyor.. zaten böyle bi kırılma şeklide yok..
http://tdiclubtr.com/showthread.php?...=1989#post1989
Egr si iptal dostlarim sizin ariza lambaniz yaniyormu?yandiysa cozum icin naptiniz?
iptal parçayla mı oldu yoksa yazılımla mı berkay
gerçi yazılımla olunca yanmıyordu pek.edit...
Editliyim sadece mekanik olarak iptal ettirenler parca koyanlar napti? Daha once meganda chip yaptik yZilimdan iptal edince hic bir skinti olmamisti
Araç megane 2ydi değilmi? 3'lerde delphi sistemlerde yazılımsal iptal mümkün değil diye biliyorum
biz fabia rs de yaptık egr iptalini... 1,9 tdi 130 hp olan motorda. conta koyduk kapattık. arıza lambası yaktı. yazılım yaptırınca düzeldi
mehmet usta motor esnedigi zaman cooler esnemiyormuydu yani ? yapan usta kör olmuş diyoruz o zaman :D
herşeyi boşverdim o cooler'ı oraya neyle sabitlemişler peki ? bide turboyu koparacak kadar asılıyorsa ordan kelepçeler falan nasıl dayandı buna ? arada silikon hortum yokmuydu ?