kamer merkeze yazık olcak haberin olsun baban da artık sardı bu işe bırak bırazda o ilgilensın sen kafanı dagıt bıraz
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
Vagci arkadaslarim bisi sorucam.1.9 tdi passatimla Stok..mondeo 2.0 , 2.0tdci , passat 2.0tdi 2.0fsi , merso c,e 200 kompresor hariç bunlarla denemelerimde sonuc sizce ne olur.
Mersoyu gecerim geliyor mondeo ile passatin sonucu cok merak ediyorum.hatta pendik tarafi bu araclardan olan denk gelirse guzel olur![]()
kadir sen bence en azından yazılım yap öyle dene![]()
Sana tesekkur ediyorum sadece cok karamsarsinpara yok yazilimda yok yazilim olsa kompresorle deniyim derim dimi aaa
simdi yazilimsiz kimlerle yururuz merak ediyorum.gecen 2.0tdi denk geldi kafa kafa gittik ama deneyelim diye basmadik tanimadigim kisiyle oyuzden roll yapmak lazm
Serdar ins baska yuklu 1.9tdi gecer senide sende bida yuklemek zoruda kalirsin bnd sana yazilim yap dicem![]()
140 bg bendende agir olmalari lazim yeni kasayi bilmemde bi onceki kasa mondeo ole olmasi lazim. Benzinlisi arkadasimda var onla denicem en kisa zamanda
Kafami kurcalama benim ya alicagim maasla farkli seyler dusunuyodummegane barbaros ciplemisti bunu nereye yaptiricam oda kafami kurcaliyor
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)