anti vag geliyo![]()
antivag yapıyor palleri büyütülmüş turbonu yesinler![]()
en büyüüüüünden![]()
bılmedıgımden soruyorum sımdı ben bunu taksam yazılımsız araba doldurmaz sanırım.hdi sahıbı arkadas 1.4 ıle bunu nasıl doldurucaksın aydınlanmak ıstıyorum![]()
doluyo kadir vallaama yazılımsız tabiki yürümez araban yazılım cooler egzoz olmadan verim alamazsın takıp da
İyiymis arkadasa hayirli olsun aya cikma video atar ins
Bide serdar bizim turbo sifiri 1300 tl normalmi bu fiyat biyere sormustum merak edip
kadir o muhtemelen sıfır ama dandik çin malı falandır o fiyata sıfır yok![]()
Valla parcaciya sordum sifiri nekadar diye ole dedi ama hic motor kodundan bakmadi angutzaten ole bisi basima gelirse cikma 2.0tdi turbosu ayarlariz
![]()
arabanın kıymetini bilmiyosun yüklesen biraz ne kadar keyifli olur![]()
Maddiyat yoksa megana yaptirdigim gibi direk bunuda ciplerdim ama senn gibi cooler egzos zor is arac pederle ortak skinti yasarim laflari sinir ediyor beni pederle ortak araba olmaz anladim![]()
Ben isten ciktim 6 ay egitimdeydim 2 ay oldu baslayali anladin sen beni serdarcim
anladım çok iyi anlıyorumhayırlısı o zaman istediğin gün yükleyebileceğn bi alt yapısı var en azından öyle düşün
Kredisini bitireyim bana kalsin arac ozaman biraz bisiler yapmak isterim ama suan chip deglde kafamda yay var bir kac aya 3.5cm diyorum bu seferde biraz gorsellikten basliyimarac yuksek geliyor bana cunku
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)