araba aldığımda vazgeçilmez masraflarımızdan baskı balata ve trıger setınıde degıstık bakalım.
1.3 accent ,1.4 is ,vti, 2 tane type r, ibiza hepsınde değiştim anasını. bahtıma edim![]()
vites olayını çözdüm evet debriyaj üst merkezını orjınal aldım bıde volanımda hafıf bı egrılık cıktı onu duzelttık sımdı 10 numara maşallah. sakın yan sanayı fln alma ole bı durumda.yan sanayı 150 lıra orjınal 180 lıra.
bu motorların volanı çok kalın nasıl eğilmiş çok ilginç
baskı balata değişirken volanı sildirseydin keşke.. ama insan bilemiyor tabi geçmişini![]()
dızellerde volan aldırmak yanlıs fln dedıler.gerçi takarkende bana sormadılar yapalımmı dıe de.laf anlamayan bır ustam var ömrümü yedi.geçmişi tertemiz bile olsa hayatımda hıc bu kadar pişman olmamıştım.gerçi arabayla çok ilgisi yokta neyse
aynen cahıt arabayı kaldırırken cok tıtrıyorsa araban senınde volan egrı demek.
ama gerıden fln zor çıkıyorsa balatan cok kotu degıl demek cahit.benım balata kotuyken kurtarıodu demek pamuk gıbıydı.
kaldırıken hıc tıtreme yok bazı zamanla gerıden cıkmıyor zorlamam gerekıyor 1 ıle ılgı cok sık yasamıyorum sorunu trafıkteyken deprıyajdayken ayagım ses yapıyor ama dıger vıteslerde fılan kacırma yok
servısten randevu aldım goturcem bakalım orda bır test etsınle ne dıycekler..
Bugun MegaChıps Mehmet abını yanına gıttım ama malesefkı gene yakalayamadımGarageda bıraz otuduk Bılal ve Ahmet abı ıle sohbet muhabbet derken bır dyno yapalım dedık..
178 bg 435nm bır tork verdı malesefkı gene guncelleme baska zamana kaldıHarıta ve egrılerde bıraz duzensızlık var onlar duzelıcek.. Kafam farklı 2-3 sey var eger ıkramıye alırsamda onlarıda yaptırcam.Ztn havalarda yagmurlu bu sıralar bıraz ara verelım hayır olsun..
Soft kullanım ara sıra gazla ıle ıstanbul trafıgın 156 Tl 618 km yaptım..
Hard kullanımda ıse full gazlama ve serı kullanımda 160 Tl ye 510 km yapmıstım.
Yaz oldugu zaman ınanıyorum bu degerler dahada dusucek PD'den cok memnuumNe kdr 1.4 Hdi kdr olmasada yakıt konusunda hıc degılse hak edıyor
![]()
gayet normal yakıyor![]()
onda yok cahıt benden bılıyor. 700km yaptım hala bı sıkıntı yok şükür yağ gıbı.arabayı sevmeye başladım.ama gazlamaya korkuyorum gene turbo gidicek diye
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)