Hangı hıkayeden bahsedıyorsun?Benım aracımında olan bıtende bellı bana soylenenler servıte soylenenler expertız raporuda bellı.. Arac alırken derı doseme ıstenmıs faturanın aldıntada yazıyor derı doseme farkı dıye..
Orjıalde olmadıgını bende bılıyorum opsıyonel olrak yapılmıs dıger falılıklarıda fatura farkları mevcut.. Daha neler wardı ben soktum ve dgstırdım. Aynalarda kalanlardan bazıları
arabayı sattıkta ruhu yaşıyor ahahkanka 1.7 corsa aldım şimdi arkadaki dti yazısını tdi yaptık beni de aranıza alır mısınız ?
![]()
yok eşek niyetine aldım onuçıtır dumanlı 105 hp halde geziyoruz. yeterli bu hali
şu andaki görevi sadece beni bir yerden bir yere taşımak
![]()
yasin sen evlen de bizim önümüzü aç hacı bağladın elimizi kolumuzu![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
bizde senden görüp evlenelim işte bide sen niyetlenmişsin şimdi ilk senin yapman lazım![]()
ALLAH gönlüne göre versin kardeşim herşey gönlüne göre olsun
GTB turbo aracın üzerinde. Enjektörler de elimde ama takmadım. torpidoda duruyor. bagajda ekzantrik de var o da duruyor. Yapacak iş çok da, dediğim gibi bu aralar arabaya pek para harcamak istemiyorum.
Bayramdan sonra belki bi ihtimal Enjektörü ekzantriği takar kapağı port polish yaptırırım.O da bi ihtimal hani.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)