bu kalkışta özellikle klima açıkken yada araba doluyken biraz titretme yapıyor volandamıydı bizim araçlarda bu ? eğer öyleyse demek önceki sahibi sadece baskı balata değişimi yaptırmış![]()
bu kalkışta özellikle klima açıkken yada araba doluyken biraz titretme yapıyor volandamıydı bizim araçlarda bu ? eğer öyleyse demek önceki sahibi sadece baskı balata değişimi yaptırmış![]()
volan kolay kolay aşınmıyor kanka standart arabalarda ama zamanla aşınmış olabilir baskı balata bitince volanı sildirmeden takan da çooook var
kanki daha önceki halini çok bilmiyorsunki malesef. bide esp lambası düz giderken neden pıt pıt yanar bi kaç kere yaptı.sensorlerden birimi psilendi acep?
123 bin oldu ondandır belki allahtan önemli bişi çıkmadı biri kendi söndü ama yinede temizledik akışmetreyi buda yeni oldukardeşim pendikte vw serviste nasılsa bi ara bakarız yağsız kontak sprey çakarız
![]()
Can 40bin kmyi gecti ben bronz kullanmaya baslayali. Cok sukur hicbir sknti yok. Ancak ben bronzu söküp normale dönmek istersem malesef volanti da degismem gerekiyormus.ama oyle bi dusuncem de yokboyle cok memnunum.kesinlikle tavsiye ederim
![]()
Stoc Volan Stoc Baskı Benim Bronz 12 Drag yarışı 2X tup NOS 50k km yol hala titremeden sessiz sedasız yumusacık kavrıyor..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Dün 145 lik 2.0 mondeo ile denedim.duz boru filtre falan vardi arkadasimda bide 18 jant torktan dolayi biraz yokus yukari 135 e kadar tutundum benim kafa biraz ondeydi ben 5 e atinca gelmeye başladi 140 ta biraktik 30-140 ama duzde geciyor benibu bile tatmin etti beni
bronz sanırım şu aşamada en mantıklısı can scahs racing fiyatlarını ben bikaç kere duydum gördüm alınacak gibi değil bronz ama adam gibi bronz yaptır
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
[QUOTE=cahitarsal;6142268]Ozgur abı masallah cok ıyı dger ama bana cok sasırtıcı gelıyor ben bu turbo ıle sehır dısı 4.8 gordum sızın turboladan olsa 4.4 gorum galıba ama 3xx rakamlar cok tuhaf geldı sana ıltımatım sonsuzdur.. 45 lt depon warsa muhtemel suankı fıyatlar ıle 160 cıvarına fullenıcek fulleyıp ona gore olcum yaparmısın mısal ben sımdı ayvalıktayım klıma 2 derecede acık 130 140 ıle dur kalk cok oldu trafıkten ferıbot fılan 5.5 yaktım.. 23 krus denk gelıyor.. 700 kmyı ufakta olsa gecıyorum.. Sen 3 ten bahsedıyorsun pompa enjektor farkılı eskı sıstem bızımkıler daha yenı ama soyle bır ufak detay war sanırım senın aracın hafıf etkısı muhmelen
Bende 22*60 gtb turbo 2,2 basinc dovnpipe megachips yazilim filtre 76 lik boru power box ile 100 KM ortalamam 4,4 ile uzun yolda klima acik iki kisi bagaj bavulllu hicbisey sokulu deil 100 sabit hizlagezyrum kanka iyi mi...
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
OZgur donus yolunda fena kasmıs
![]()
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)