Mami kardeşim alıyordu arabayı ama onun bana önerdiği araç çok güzel olmasına karşın otomatik olmadığı için olmadı. Benim, daha doğrusu evin ihtiyacı otomatik bir araç yoksa ben aracımdan memnunum. Bu arada önerin için teşekkür ederim. Sen kullandın mı free flow ?
238 binde pd130 alınırmı arkadaşlar? Birde araca bakarken nelere dikkat etmek gerekir özellikle bunu motor için soruyorum.Kompresyon değeri bu motor için nedir.Enjektörlerin sağlıklı olup olmadığını makinaya bağlamadan anlamak mümkünmü?
Alinir neden alinmasin. Ben 240bin de bi ibiza pd130 almistim. Kontrol amacli motorunu actirdim.pistonlar ve gomlek sorunsuzdu.hic asinma yoktu. Sekman attik kapattik. Genelde ust kapakta enjektor yuvalari genisliyor bunlarin. Kapak degisikligi gerekiyor. Haricen bakimli bi motorda km sorun degil bence. Enjektorleri makinaya bagladiginda degerler cikiyo ama yine gidisinden de belli olur diye dusunuyorum. Tekleme sallama yada beyaz duman veriyor mu diye bakilabilir.
1.9 VAG TDİ gerçekten çok dayanıklı motorlardır. Ancak o km ler ne olursa olsun büyük risk barındırıyor. Bence 3 5 fazlasını verip az km de olanı tercih etmek gerek. Alınabilecek bir araç olarak örnek vermek gerekirse http://www.techturkey.com/forum/otom...-tdi-evo1.html üstelik yapılması gereken her şey itina ile yapılmış sadece resimlerine bile bakmak yeterli.
Arkadaslar bende fabia rs imi satıyorum. otomobiller kkısmından detayları gorebilirsiniz...
Gerçekten 1.9 düşünen varsa aracıma kefilim.sadece farklı bir segmente gecicem.
POLO CUP
SİZİN HAYALLERİNİZ, BENİM GERÇEKLERİM VAR !!!
ÖZGÜR ERMEK
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...88/pasif-ilan/
Fiyatı uygun düşünen olursa
bu araç daha önce komple boyalı idi.Son kazasından sonra hasar kaydı oluşmuşdu sahibi triger ve baskı balata değişmesi lazım demişdi başka forumda.Alıcak kişi bunları bilerek almalı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...22551788/detay
pd130 cu dostlarım. aracına sadece son susturucu iptali yapıp deneyen varmıdır ses nasıl oluyor. aklıma şöyle bişi geldi. bizim araca son susturuyu söküp yeni passat yada audi gibi egzos başı yapsam abartı olmayacak şekilde nasıl olur merak ettim
ben tek çıkış düşünüyorum tabiki sadece solda iki kafa
kadir son susturucu sökük şekilde çok fazla artmaz ses merak etme zaten turbon spool ediyor sürekli rahat ol
serdarcım resmi gördünmü sonradan ekledimde.
ses te sorun yoksa eğer sanırım muayeneye giderken orjinali taktırmak gerekicek dimi
ben düz boru arkada çift çıkış son susturucu ile muayeneden geçmiştim o şekilde gazlamadıkça ses çıkmıyor zaten![]()
Serdarcim ben duzboru derken simdi pek anlamadigim icin anlatamadim bilmiyorumda parcalari acikcasi. Orta durucak sonra orjinal son susturucuyu ellemicem onun yerine tamponun altina uydurabilmek icin cift cikis kafa kullanmak istiyorum.boruyu cekip sonra iki egzos kafasi cikicak sekilde nasil oluyor bu is![]()
sadece sola 2 kafa ise, son susturucudan çıkan uçlar kesilip yerine 2 tane (sizde çifter çıkıyordu diye hatırlıyorum) kafa kaynatılacak bu kadar basit![]()
Aynen dedigin gibi ama ne biliyim mundar etmesekmi diye dusundum susturucuyu gerci duzgun bir iscilikle yapilabilir sanirim.cunku cikislarin kafasi saga dogru gidiyor.tampona yapilacak yer biraz sollu kaliyor.sekil verilmesi gerekli
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)