16.000 'e düzgün PD imkansız gibi bir şey
ama pert kayıtlı ya da motoru bitik halde o paralara belki bulabilirsin (düşük ihtimal)
4 kapı şartın varsa Marea JTD, 1.8 TDCi Focus, 110 'luk GETZ, 1.9 DTi Megane I bak derim
kısacası hacimli bir çok dizeli ufak dokunuşlarla çok zevkli hale getirebilirsin
Örn; biz 1.9 DTi Meg I 'i hybrid turbo, yazılım ve sadece kat iptali ile 1.0 bar da 140 hp aldıkdaha sonra basınç açtık fakat ölçme fırsatımız olmadan araba satıldı. MEG I 'de hybrid turbo kullanan belki de TR 'de ilk bizdik, yeterki yapmak isteyin araba bütçe çok önemli değil.
TeamPASAOGLU
toledo 1.9 tdi kullanıyorum ahf motor tamamen stock
4 kişi bagaj silme dolu 750 km ankara bodrum arası 4.2 lt tüketimi oldu
şimdi yazılım ve egzos yapmayı düşünüyorum şu halde bile performans gayet tatminkar o şekilde zevk verir iyice
evet biraz araştırdım forumda.
11mm pompa rotor
t4 enjektör
yazılım la eğlenceli oluyormuş afn motorlar 110 luklar hoş 90 lıklarda aynı gibiymişleonu yarın bi arayayım bakayım.
turbocuk istiyoruz
tabi bu saydıklarım arasında VP alman daha mantıklı ama benim söylemem de ki amaç hem 4 kapı hemde bütçene oldukça uygun yani elinde ki parayla hem arabanı alırsın hemde modifiyeni yaparsın
zevkler renkler tartışılmaz bende LEON 'a binmem![]()
Adana 'da torbacı, kart işi, kaçak iddia işi vs vs ne kadar illegal iş yapan varsa altlarında LEON var![]()
TeamPASAOGLU
http://www.techturkey.com/forum/otom...005-pd130.html dusunen varsa fıyatta yardımcı olucam
BAŞTAŞ PERFORMANS
Carsamba gunu kismetse soft bir yazilim yaptiracagim aracima.bu durumda kiyas yapacak bir ara dusunuyorum anadolu yakasinda pendik civari olsa daha iyi olur tabi.rocco olur yada yazilimli ibiza pd130 lar olur yazilimsiz olur varmi yardimci olabilicek arkadas![]()
Pd130 ibiza'm var daha önce maf sensörünü bu araçta sökmemiştim yakıtta fazlalaşma oldu izopropilalkolle temizleyeyim dedim.
Dikkatimi çeken maf ın üstünde termistör yok normalde de yokmu acaba ikilemde kaldım.
Değişik sitelerde ve yurt dışından baktım bazılarında var?
xx
Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02