kardeşim sen o kadar yeniysen bence kurcalamaama şöyle söyleyim
adamın elinde tuttuğu egr valfi, orda altta gördüğün delik conta koyman gereken delik, bide hangi arabayı aldın![]()
kardeşim sen o kadar yeniysen bence kurcalamaama şöyle söyleyim
adamın elinde tuttuğu egr valfi, orda altta gördüğün delik conta koyman gereken delik, bide hangi arabayı aldın![]()
turbocuk istiyoruz
toledo 1.9 tdi. konusu var otomobilim bölümünde
yok abi yerini bulduktan sonra yaparım mondeonunkini ben iptal etmiştim konusu var.
Birde rolantide 3.0 gösteriyor yol bilgisayarı dünden beri böyle sakin kullanımda 6-7 litre yakıyorum bu ne iş ???
Senle kesinlikle alakası yok da bazıları sakin kullanım dendiğinde araba yürüyorsa birde 1-3-5 gibi kullanıyor araba basıyor mazotu, sonra sakin kullandım ama çok yaktı diye üzülüyorlar![]()
...
Arkadaslar turboyu bakima alicaz yarin inşallah egr yazilimla iptal ama yinede temizleyelim diyoruz bunun yaninda baska kurum yapan temizlenmesi gereken ney var?
http://u1308.hizliresim.com/1d/y/s3bzm.jpg
He birde bu izgara varya sol tarafi delikli bizimkinde oralar kapali tamda filtre girisine denk geliyor. Ayni bu sekil kare kare içi dolu duyor oraya matkapla 10 bakla varsa 5 ine delik açsak fark yaparmi![]()
Aracım vw caddy 1.9 tdi 105 hp 2007 model 65 binde bi araç aracımın gücüyle biraz oynamak istiyorum kastamonudayım yardımcı olucak birileri varmı veya ufak tefek benim yapa bilecegim şeyler . adım adım
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene...
Bugun egr yi iptal ettim kendim araya kalin bi sac koydum zaten yazilimdan iptaldi gec isinma problemi yok bunlarda eli tornavida tutan herkes yapabilir![]()
Birde monifolddan sona kada duz boru var direk dumduz geliyor sadece susturucunun girisnde az bi kivrim var simdi susturucuyu alip yerine duz boru mu ceksem yoksa spor bi susturucu mu taksam ?
Deneyn bilen var mi
bugün egr yi temizlicektik 135 bindeki aracımda kurum çıkmadı yazılımla iptal edilelide 2 bin falan olmuştur![]()
elinde güç artırımı için pd130a uygun enjektör yada nozzle olan varmı..
RACE WERKS
Mufflerectomy nedemek?
1.9 TDI Mufflerectomy - Exhaust Sound - YouTube
ayrıca güzel çuf sesi geliyor sanırım kat olmadığından mı
Arkadaslar selam. Belki biliyorsunuzdur benim aracin turboyu tamir ettirdik balans yapildi tamir takimi yapildi,bir hafta sonra balans sesi geldi birde egzoza yag verdi garantiden tamir ettiler.sonra 180 de arac gaz kesti kontagi kapatip actik duzeldi suan gidisinde skinti yok ama yine balans bozmaya basladi sese bakilirsa.kisacasi tamir ettirmek istemiyorum tekrardan montaj parasi giriyor.aksama aksilik olmassa tamir parami alicam. Sifir turbo alayim diyorum 2 bin tl cik.bizim araca uygun 10-20 bg daha fazla alacagimiz baska seyi ellemeden hangi model turbo takilabilir.uzerindeki turbo 1749va olmasi gerek.aracta yazilimda var
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)