arkadaşlar GOLF 4 110 LUK MODELLERİN HANGİ motor kodluların alınması gerekir? ayriyetten 110 luklardan en fazla nekadar güç çıkartılabilir
AFN, AHF, ASV, AVB, AVG
Bunlardan birisidir. Genelde AFN gördüm ben.
Ne kadar güç çıkarabileceğin para ile alakalı direk.
200 de olur 300 de. tdipower Serdar'ın önceki aracı AFN Passat idi. gündelik modda 200 üzerindeydi gücü mesela.
şöyle diyim.
0.26 enjektör 11 mm pompa 2260 ile 240-250 hp alınır rahat rahat.. gerisi bilinen şeyler, cooler egzoz vs
Pompa rotari degisiyor bosio nun nozzleleri var fakat fiyatlari pahali onun yerine 0.216 mm nozzleler var elimde 1 takim mevcut bu arada.
Sanziman cok kisa son disliye el atilsa cok iyi olur
yurt disinda 300+ ornekleri mevcut motor ici konusunda bilgim yok fakat kollar ve krank pd den farkli yabanci bi forumda kollarin olculeri vardi ve baya inceydi pd 130-150 ye gore.
Motor icine bisey olacagini sanmiyorum hunharca gazlamadiktan sonra 1.7 corsalar bile +200 sikintisizlar.
Su an icin fiyat-performans en mantikli motor vp37 ler bana kalirsa. 5 bin lirayi gozden cikardiktan sonra kaliteli bi sekilde guzel biseyler cikar ortaya![]()
nozzle lar çok para değil aslında.
pd ile kıyaslarsak özellikle 600-700 liraya bulunur ortalama. 0.216 lar da vw t4 lerden çıkanlara denk geliyor diye biliyorum o yüzden daha ucuz ve bulunma şansı daha yüksek.
Evet t4 lerdekinin aynisi. Ebayda bi ara cok ucuzdu bosio pahali eger isterseniz pp764 diye geciyor.
ya beyler pd130 da ne yakıyosunuz şehir içi
60 litre depoyla 650-700 km yapıyorum sanki birazcık fazla mı ne
Bu arada arabami satabilirim isteyen olursa su an icin herseyi tamam hic bir sorunu yok esp li.
1.8t almayi dusunuyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)