turboyu niye almak istiyorum sizcegeçen ustanın birine baktırdım arabayı vnt kanatları kurum dolmuş kaça temizlersin dedim, söktüm taktım yatırdım kaldırdım 500-600 dedi, turbo alsam daha karlıyım diye düşünüyorum
birde turbodan sonra yazılım kat iptali falan yaptımmı tamam olurum heralde
turbocuk istiyoruz
vp motorlara pompa nozzle yapmadan o bahsettiğiniz güçler sadece hayal olur
RACE WERKS
Canim cok sikkin bu aksam gazlarken araba birden stop etti debriyaja basinca hizli gidiyordum 230 gibi ses falan duymadim hic.
Durdum sagda calistiramadim mars donuyor ama araba calismiyor .
Cektim simdi evin onunde duruyor pazartesi gostericem.
Marsa basiyorum ilk yavas donuyordu evin onunde bidaha denedim biraz hizlandi mars basarken donmesi.
Ne oldu ne bitti hic bilmiyorum canim cok skildi
Sagol abi durduk yere canimiz skildi iste. Hic bi yorumum da yok boyle bisey ilk defa basima geliyor
Gecmis olsun dostum.o bozulma anı çok kotu oluyor ya.moral falan kalmiyor.4 5 defa yasadim ibizada.sanirim ya turbon gitti yada enjektor![]()
Onur turbon bozulsa kirilsa araban calisir run away olur en fazla, rail sensoru ile alakali bir sorun . rail fisine bak . Arabam bozuldu off saticam diye bir modifiye mantigi olabilir mi ?
Cok anlamsiz hic yorumum yok sanki giderken yakitim bitti kompresyona biraktim arabayi durdum sesinde vs degisiklik hissetmedim ne oldu bilmiyorum simdi sinavdan ciktim aksam ustu ilgilenicem yazarim
geçmiş olsun onur
1.4 tdı pd80 motorda nasıl bir egzoz uygulamalıyım acaba?Aracım yazılımlı, egzozdan amacım araç rahatlasın az daha güçlensin yeter.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)