dünden beri okuyorum neler oluyor diyorum bendeadama bu akşam kargo göndermeye çalışıyordum Vag-Com kablosu log alsın yazılım yaptırsın diye, şimdi satmaktan bahsediyor.
fatih sen toledo aldın ben leon aldım yaklaşık aynı zamanlarda, üstündeki yazılımla deli gibi gazladın ettin ben gazlamadan başladı limp mode lar, basınç kaçırmalar. yaklaşık 5 ay eşşek gibi kullandım yaklaşık 70 beygir civarındaneyse o bitti yaptım sensör değiştirdim, baktım bi gün arabanın içi havuz olmuş kapı iç panel fitilleri kurumuş araba havuz olmuş, onu yaptım avans başladı atlamaya gittim vag-com aldım emin olmak için ondanda kurtuldum. şimdi kontağı açıp bana ne süpriz yapacak diye bekliyorum. sen 230km hızlarda 3. piston yedim diyorsun soğudum diyorsun. gidip alacağın herhangi vag harici araçta yana döne borayı toledoyu arayacaksın benden söylemesi. yaptır arabanı stok yazılım 200 civarı kafan rahat bin benim tavsiyem sana. yok illa ben hoplayacam zıplayacam diyorsan sat gitsin. geçmiş olsun tekrardan. sırf uğraşacak zaman olmadığı için yazılım yaptıramadım arabaya
hatta geçen taksiye arkadan çarptım 2 hafta oldu onu yaptıramadım laz burnu gibi kemerli oldu ön tampon
![]()