simdi benim aklım karısıtı 1.6tdi lara beyin acılıp bdm kullanarakmı yazılım atılıyor. yoksa direk obd soketindenmi?
simdi benim aklım karısıtı 1.6tdi lara beyin acılıp bdm kullanarakmı yazılım atılıyor. yoksa direk obd soketindenmi?
yapayımşimdi Was felan bağlandığında Kesinlikle Progrmamın içine bakmıyor baktıkları sey seri numarası beyindeki
sw : 1515158515
HW :5151518788
Bakıyor diyorki AAA bendeki ile suan üstündeki okey günceldir yada aa değil diyip üsütne direk yazmaya baslıyorlar içini okuma die bişi yok ama tabiki servisi kandırmanın manası yok
Vag counter var bununda amacı kaç kere yazdığnı tutmak onuda silen eden seyler var
ama sonucta kimse kolay kolay anlayamaz
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
www.drecu.com
www.drecu.com
chip cok guzel fakat dikkat edin bazı araçlara turkuaz sistemi almanya üzerinden direk kampanya veriyor yazılım güncellemesiniçaracı 140 hp bırakıp 90 hp almayın servisten
das auto teknisyeniyim
)
PD 130
www.drecu.com
Manuel araci dsg olarak tanitmakda bir sey yokki yeterki eeprom daki datalar i guncelleyin oda nasil olur ya servisde yada disarda eepromu chk yaparak vs .
4 sene once onuda denemistim nasil oluyor ne hatalar veriyor esp ve sanzuman modulu haricinde normaldi yakin zamandada oyle beyini ucmus bir jettaya (yeni sw den eski sw ye guncelleme yapilmaya calisilmis) yardimci olmustum cozememis arkadaslar 3-4 gun arac yatmis sonra dsg beyni yuklenmis yeni immo tanitilmis ilk flashda falan eeprom gocmus flash gocmus komple full flash yapip gonderdim oluyor boyle seyler Allah beterinden saklasinAma dedigim gibi uzay oto ile dogus farklidir tanidik olsa gene bir nebze ama isleyis daha katidir.
Suan Tdi lar yazilim yapildigi icin Vag grubuna guncelleme geliyor. Sanirim Agustos ayi icinde aksiyon Tr ye gelir.
Kilit olucak,bakalim nasil asilicak...
Eski yazilimi atmak,aman diyim....
Modlu dosyayı yazmaktan bahsediliyor.Dosya serviste silindi diye ilk modladığın dosyayı yazarsan pert.Onun için tekrar okunup dosyanın yenıden yapılması lazım.
e iyide bu gayet normal bi durum değil mi sw id nin sonundaki version numarası değişiyor sonucta güncellemeden sonra![]()
Evet degisiyorda tuner bazen gozden kaciriyor veya denemek icin atiyor ya tutarsa misali sonra file corrupted![]()
Peki bakıma gittigimizde güncelleme yapmadan bize sorarlar mı,yoksa özellikle bizim böyle bir talep de bulunmamız gerekiyor mu, ''benim aracıma güncelleme yapmayın '' diye .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)