Masallah cok güzel rakamlar..Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin..
Merak ettigim; orjinalde 90'lık mı 105'lik mi araç ? Poloda 105 lik yok diye biliyodum ama dyno 103 yazınca kafamı kurcaladı![]()
![]()
Masallah cok güzel rakamlar..Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin..
Merak ettigim; orjinalde 90'lık mı 105'lik mi araç ? Poloda 105 lik yok diye biliyodum ama dyno 103 yazınca kafamı kurcaladı![]()
![]()
1.6 90 hp daha guclu bi dizel secenegi yok poloda...
Benide sasirtti 103 hp,Typerdan bulasmis beygirler sanirim iyi cikti stock hali![]()
İman power dedikleri bu olsa gerek![]()
105 liklerinde ulasabilecegi güç bumudur ? Bi konuda sadece yazılım farkı var diye okumustum sanırım..
Maşallah![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Baska stock Polo olcumu var mi sizin orada Ozgun? Pololar genel olarak aslinda 100-105 civari mi yoksa? Enes de ben de veya her binen zaten sasiriyordu bu araba 90 HP mi diye, Pololar stockken de guzel gidiyor masallah![]()
Garip değil..
Gayet normal..
Çünkü araç aslen 105 hp lik versiyonun yazılımla düşürülmüş ( veya düşürülmemiş) hali
Buna aklıma gelen en iyi örnek Audi nin 1.8t 120 hp lik motorunun sadece yazılımla 210 hp ye ulaşması uzaktan bakarsanız %75 güç artışı var gibi ama doğrusu o motor 160 hp lik bir motor ve sadece kısılmış hali idi..
Dünden beri 370 km yol yaptım.Defalarca top speed yaptım Rolling izledimşehir içinde önüme bi engel çıkana kadar hep dip gaz,trafik desek ***** istanbul...
100 kmde ortalama tüketimim 7 litre oldu.Bu araba bundan daha fazla yakamaz garantisini veriyorum
Bence sonuç mükemmel..
Dsg ye Sciroccolar Jettalar dahil şimdiye kadar sıkıntı yasayan arkadaşımız müşterimiz yok kendi jettamda DSG hiç sıkıntı çekmedim 35 bnde suanda
bazı firmalar var aman 300 üstü adam öldürürkormayın 350 370 lere kadar skıntı yok
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Aynen oyle,375 NM aliniyor Polo GTİ dan ama aslanlar gibi kavriyor
ayni kavrama. Ha suda var; mutlaka omrunden yiyor ama torku nasil yonettiginiz onemli...
Enesim gule gule kullan
Bende 206 dieselime bi chip yaptirimde rool yapalim
Bide sunu soylim alperle özgüne soyle elinin ayarini yaptirsinlar sonra anlamsiz gucler cikiyo![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)