carbon clean konusunda ben de bu denilene inandım şimdiye kadar.ta ki geçen ay 181000km deki aracıma yaptırana kadar.Rölantideki sesi büyük ölçüde kayboldu diyebilirim.yumuşak çalışıyor.gaz tepkilerinde iyileşme oldu.aracın kompresyon değeri arttı.öyle denildiği gibi yağ eksiltme falan filan da asla yok.ben memnun kaldım.karar sizin tabi.
VW BORA 1.9TDI COMFORTLİNE 2000
bu arada Turbo dizel motorların silindir içi basıncı yüksek olduğundan bir miktar üflemesi normaldir.max.tork devrinin altında aracı hızlandırmaya çalışırsanız turboyu zorlarsınız ve bir miktar yağ da eksiltebilir.bu belirtiler dizel motorun bittiği anlamına gelmez.
VW BORA 1.9TDI COMFORTLİNE 2000
1.5 sene kullandım aynı model sanırım c4 1.6 hdi sx pk 2008 modeldi aynı hata bendede vardı kronik bir sıkıntı zannediyorum ben 140 km geçtik ten arıza ısıgı yanıp birden gaz gidiyordu saga cekip calıstırıyordum sonra düzeliyordu calısması ama arıza ısıgı yanıyordu sönmüyordu 10 kisiye gösterdim makineye baglattım hem saniyede hem serviste gösterdigi arıza Turbo Basın Sensörü arızası oda 110 tl di zannediyorum ben degistirmedim o sekilde sattım hic bir sorunda olmadı mazot olayıda bu tarz elektronik şamandıralı arabalarda çeyregin altına düsürmemek gerekiyormus şamandıra kuruyunca sıkıntı olabiliyormuş bilginize.
Dinlemesini Bildikten Sonra ; En Aptaldan Bile Birşeyler Öğrenebilirsin.
Sıkıntı sanırım EGR valfinde. Çünkü ilk aldığımda benim aracımda egr yazılımla iptal edilmişti,bursada ustam tekrar aktifleştirmiş ondan sonra başladı sorunlar. Şimdi bursaya gidince tekrar iptal ettireceğim. EGR valfi bozulunca yapıyormuş. Makinaya bağlattığımda turboyla ilgili hiç bir ariza vermedi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)