User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: Shell Fuelsave

nemo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by.gkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vw 1.6tdi kullanıyorum fullsave alsam sıkıntı olur mu? nitroda bariz fazla yakıyorum belki 1lt vardır nitro öncesine göre. Geçen pompacıya sordum sürekli almazsan sorun olmaz ötekine göre biraz daha kalın, eski kırsal gibi dedi. Bende güvenip alamıyorum açıkçası net bilgisi olan var mı bu konuda acaba?
    sonucu burayada yazarsanız sevinirim

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vw 1.6tdi kullanıyorum fullsave alsam sıkıntı olur mu? nitroda bariz fazla yakıyorum belki 1lt vardır nitro öncesine göre. Geçen pompacıya sordum sürekli almazsan sorun olmaz ötekine göre biraz daha kalın, eski kırsal gibi dedi. Bende güvenip alamıyorum açıkçası net bilgisi olan var mı bu konuda acaba?
    3.postu oku bence sorunun cevabı orda

61TS061 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende şuan o linke bakıyordum tamda oraya görede uygun diyor şuan dipte sayılır yakıtım bir dahaki sefere bundan alıp test edicem bakalım performans yada tüketimde bir fark olacak mı. Araçta da sıfırdan beri vpower sonrasında da hep nitro+ kullandım ilk fullsave aldığımda umarım sapıtmaz
    aslına bakarsanız şu an fiyat performans olarak en iyi şirket opet.online yakıt alımında %5 kazandırıyor.yaptığım kaba hesaba göre Shell nitro+ ya göre opet eco force alındığında depo başına 20tl fark var.55 LİK DEPOYA GÖRE)nitro+ :4.78tl opet eco force:4.43tl
    VW BORA 1.9TDI COMFORTLİNE 2000

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nemo34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonucu burayada yazarsanız sevinirim
    Bakalım yakın zamanda test etmiş olurum sonuçları yazarım buradan.

Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3.postu oku bence sorunun cevabı orda
    Her dizel motorun hassaslığı farklı olduğundan benim esas öğrenmek istediğim vw dizelindeki etkisiydi. Sonuçta bir fordun tdci ile vw'deki cr tdi'lar aynı hassaslıkta değil. Forda eski tip yakıtta alsan kısa vadede sıkıntı olmuyor ama vw bu konularda nasıl onu merak ettiğimden sormuştum.

Alıntı 61TS061 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslına bakarsanız şu an fiyat performans olarak en iyi şirket opet.online yakıt alımında %5 kazandırıyor.yaptığım kaba hesaba göre Shell nitro+ ya göre opet eco force alındığında depo başına 20tl fark var.55 LİK DEPOYA GÖRE)nitro+ :4.78tl opet eco force:4.43tl
    Abi shellde çalıştığım şirketin anlaşması olduğundan aylık bir depo yakıt bedavam var ondan dolayı shelle mecburum Yoksa total excellium dizel kullananların yorumları çok iyi muhtemelen onu alırdım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakalım yakın zamanda test etmiş olurum sonuçları yazarım buradan.

Her dizel motorun hassaslığı farklı olduğundan benim esas öğrenmek istediğim vw dizelindeki etkisiydi. Sonuçta bir fordun tdci ile vw'deki cr tdi'lar aynı hassaslıkta değil. Forda eski tip yakıtta alsan kısa vadede sıkıntı olmuyor ama vw bu konularda nasıl onu merak ettiğimden sormuştum.

Abi shellde çalıştığım şirketin anlaşması olduğundan aylık bir depo yakıt bedavam var ondan dolayı shelle mecburum Yoksa total excellium dizel kullananların yorumları çok iyi muhtemelen onu alırdım.
    işte benimde merak ettiğim bu eski tip motorlar hassas değiller ancak yeni nesillerde nasıl deneyip göreceğiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fuelsave'de euro dizeldir. Yakıta yeterince çok para veriyoruz birde böyle pahalı yakıta gerek yok. Katkılı euro dizeller bence tüketimide çok ufak oranda arttırıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emp:) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fuelsave'de euro dizeldir. Yakıta yeterince çok para veriyoruz birde böyle pahalı yakıta gerek yok. Katkılı euro dizeller bence tüketimide çok ufak oranda arttırıyor.
    şuanda deniyorum psikolojikte olabilir biraz performans kaybı var sanki

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8-9 depodur nitro koyuyorum bu sefer fuelsave koyucam bakalım fark olucakmı

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.9tdi 2.0tdi ve 1.6tdi araçlarımızda fs kullanıyoruz uzun zamandır, kullanabilirsiniz herhangi bir sorun yaşamazsınız. nitro koyarsanız daha fazla yakar, göreceli olarak daha iyi gider

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son iki seferdir 50 şer liralık fullsave alıyorum. Performans olarak öyle çok bir eksisini görmedim ama yakıt olarak bariz fark etti. hem nitrodan ucuz hemde daha uzun menzilli bence boşa para vermeyin nitroya. belki sadece gazlama günlerinde alınabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birkaç depodur fuelsave aldım ve az yakma konusunda nitroya göre daha az yakıyor ancak performans olarak beğenmedim özellikle alt devir gaz tepkisi ölüyor, motor sesli çalışıyor performans bekleyenler kesinlikle nitro kullanmalı

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temelde ayni yakita bilmem kac bin litresine 1 lt katki koyup fiyati arttirilmis mazota bosuna para vermeye gerek yok. Saglam bilindik bir istasyondan fuelsave e devam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracımı aldığımdan beri shell kullanıyorum. GTL kalkmadan önce sürekli GTL, şimdi ise nitro kullanıyorum. Opet kampanya var diye aldım. Konya dan Yalova ya kadar canımı okudu. Shell e döndüm.
    Kısaca geçen hafta aracıma eksoz ağızlığı taktırdım. Orijinal eksozu kaynakla kesdikden sonra son susturucunun içi pırıl pırıldı. Eksozcu arkadaş "ilk defa böyle temiz son susturucu gördüm" dedi, şaşkınlıkla. Aracım 55000 km de ve yaklaşık 3000 km dir chip takılı kullanıyorum. Şimdi kim ne derse desin nitrodan şaşmam.
    Demek ki faydası var. En azından son susturucum öyle diyor

61TS061 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu yakıt temizliği olayı kesinlikle bayiden bayiye fark ediyor.bence markaya takılmayıp her ilde kendini ispatlamış tutulan ve tercih edilen istasyonlardan almak en doğrusudur.
    VW BORA 1.9TDI COMFORTLİNE 2000

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)