Bakalım yakın zamanda test etmiş olurum sonuçları yazarım buradan.
Her dizel motorun hassaslığı farklı olduğundan benim esas öğrenmek istediğim vw dizelindeki etkisiydi. Sonuçta bir fordun tdci ile vw'deki cr tdi'lar aynı hassaslıkta değil. Forda eski tip yakıtta alsan kısa vadede sıkıntı olmuyor ama vw bu konularda nasıl onu merak ettiğimden sormuştum.
Abi shellde çalıştığım şirketin anlaşması olduğundan aylık bir depo yakıt bedavam var ondan dolayı shelle mecburumYoksa total excellium dizel kullananların yorumları çok iyi muhtemelen onu alırdım.
Fuelsave'de euro dizeldir. Yakıta yeterince çok para veriyoruz birde böyle pahalı yakıta gerek yok. Katkılı euro dizeller bence tüketimide çok ufak oranda arttırıyor.
8-9 depodur nitro koyuyorum bu sefer fuelsave koyucam bakalım fark olucakmı
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
1.9tdi 2.0tdi ve 1.6tdi araçlarımızda fs kullanıyoruz uzun zamandır, kullanabilirsiniz herhangi bir sorun yaşamazsınız. nitro koyarsanız daha fazla yakar, göreceli olarak daha iyi gider
son iki seferdir 50 şer liralık fullsave alıyorum. Performans olarak öyle çok bir eksisini görmedim ama yakıt olarak bariz fark etti. hem nitrodan ucuz hemde daha uzun menzilli bence boşa para vermeyin nitroya. belki sadece gazlama günlerinde alınabilir![]()
Birkaç depodur fuelsave aldım ve az yakma konusunda nitroya göre daha az yakıyor ancak performans olarak beğenmedim özellikle alt devir gaz tepkisi ölüyor, motor sesli çalışıyor performans bekleyenler kesinlikle nitro kullanmalı
Temelde ayni yakita bilmem kac bin litresine 1 lt katki koyup fiyati arttirilmis mazota bosuna para vermeye gerek yok. Saglam bilindik bir istasyondan fuelsave e devam
aracımı aldığımdan beri shell kullanıyorum. GTL kalkmadan önce sürekli GTL, şimdi ise nitro kullanıyorum. Opet kampanya var diye aldım. Konya dan Yalova ya kadar canımı okudu. Shell e döndüm.
Kısaca geçen hafta aracıma eksoz ağızlığı taktırdım. Orijinal eksozu kaynakla kesdikden sonra son susturucunun içi pırıl pırıldı. Eksozcu arkadaş "ilk defa böyle temiz son susturucu gördüm" dedi, şaşkınlıkla. Aracım 55000 km de ve yaklaşık 3000 km dir chip takılı kullanıyorum. Şimdi kim ne derse desin nitrodan şaşmam.
Demek ki faydası var. En azından son susturucum öyle diyor![]()
bu yakıt temizliği olayı kesinlikle bayiden bayiye fark ediyor.bence markaya takılmayıp her ilde kendini ispatlamış tutulan ve tercih edilen istasyonlardan almak en doğrusudur.
VW BORA 1.9TDI COMFORTLİNE 2000
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)