Bugun shell den mazot alirken dalginligima gelmis ordaki eleman fuelsave koymuş aramizda kullanan var mi farki nedir arac 1.3 multijet
Bugun shell den mazot alirken dalginligima gelmis ordaki eleman fuelsave koymuş aramizda kullanan var mi farki nedir arac 1.3 multijet
Nitro kullanırken 2 depodur fuelsave alıyoruz. 1.3 mjet doblo araç. Sorun yok. 80 k km dir jetta 1.6 tdi de prodizel (petrolofisi) kullananlar var tanıdığım. Traktör ve jettaya aynı yakıtı koyuyor. Hiç problem yok.
Byte-R
instagram: dogancglr
shell sahibi bi abim var bigün dedi nie nitro alıyosun fs alsana die kendisinde 2013 3.20 d var bende fs koyuorm dedi o günden beri bnde alıormfs de euro dizel tasarruf yakıtı nitro performans yakıtı
Sikinti olmaz digeer depoyu yine nitro alirsin
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Teşekkür ederim
banada tam tersi dendi bu yakıt daha kalın sıkıntı çıkar filan dediler bi danışıyim dedim![]()
Teşekkür ederim
bakalım nolucak çoğu kişi eski kırsal filan dedi bana bazıları artık hepsi euro diesel diyor
Teşekkür Ederim![]()
sıkıntı olmaz ancak ciddi performans düşüklüğü hissediyosun benimde yanı olay olmuştu bikerede bp den almıştım aynısı oldu araba sanki gitmiyo gbiiydi![]()
1.5 dci AR Kangoo..DSG Burak..
Facebook; Burak İrem canoğlu
tamam mazotlar müthiş kaliteli değil ama kırsal motorin diye birşey kalmadı artık![]()
- Bize Her Yer TRABZON
ucuz olanını alın arkadaşlar.hepsi eurodizel artık.pahalı olanın içine katılan temizleyici katık bir depo yakıtın kaçta kaçı olabilir ki?illa ki motorum temiz kalsın istiyorsanız gidin 80tl ye carbon clean yaptırın.boştan yere lt başına 12-13krş para kazandırmayın petrolcülere.
VW BORA 1.9TDI COMFORTLİNE 2000
Bence de nitroya gerek yok.Ben hep fuel save koyuyorum fabiama.80hp araba zaten roket yakıtı koysan ne olur.Az yaksın yeter.
vw 1.6tdi kullanıyorum fullsave alsam sıkıntı olur mu? nitroda bariz fazla yakıyorum belki 1lt vardır nitro öncesine göre. Geçen pompacıya sordum sürekli almazsan sorun olmaz ötekine göre biraz daha kalın, eski kırsal gibi dedi. Bende güvenip alamıyorum açıkçası net bilgisi olan var mı bu konuda acaba?
merhabalar.içinizde hiçbir şüphe kalmadan alabilirsiniz.zaten kataloğunda otomobil kamyon otobüs v.s ayrımı olmaksızın her araçta kullanılabildiği yazıyor. dizel motorların düşmanı eskiden yüksek kükürt idi.artık hepsi 10ppm kükürt oranında.yani eurodizel.pompacılara bakmayın siz.pazarlama politikası icabı öyl demek zorundalar.düşünün herkes fuel save alsa nitroyu kim alacak?onlarda birini kamyonlara diğerini otomobillere satacaklar olayı böyle görün.içine katılan katıklar farklı sadece.nitro da temizleyici özelliğin daha fazla olduğu vurgulanıyor.sonuç olarak hangisini kullanırsanız kullanın 100000km de motorunuz en azından emme manifolt temizliği ve carbon clean isteyecektir.60000 debir carbon clean 100000 de bir emme manifolt temizliği yaptırın.ondan sonra hangi yakıtı alırsanız alın farketmez.iyi muhabbetler... linki inceleyin Shell FuelSave Diesel - SHELL TÜRKİYE
VW BORA 1.9TDI COMFORTLİNE 2000
bende şuan o linke bakıyordum tamda oraya görede uygun diyor şuan dipte sayılır yakıtım bir dahaki sefere bundan alıp test edicem bakalım performans yada tüketimde bir fark olacak mı. Araçta da sıfırdan beri vpower sonrasında da hep nitro+ kullandım ilk fullsave aldığımda umarım sapıtmaz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)