yapsana :) ben başlıyorum inşallah yakında bişeyler yapmaya
Printable View
Peki yag pompasi falan su koyverirmi bu guclere dayanamayip ? Kafam karisik 2.0 hdiami yuklensem bunumu kurcalasam. Internette ufak dokunmayla 204 hp 400 tork alan 2.0 var bunda biraz uğrasicaz anlasilan. Balata işi ne olacak bilmiyorum benim arabada tek care bronz galiba ?
Bronz ben yaptıracaktım ama vazgeçtim. Kavrama hemen olduğu için, akisler, rotlar, motor kulakları, motor yatağı, enjektörler, krank vs vs vs tüm parçalara yük birden binecek ve 1-2-3... kalkamadan sonra ufak ufak rotlardan akislerden başlıycak kırılmalar daha sonra film devam edecek motor kulağı, enjektör vs vs şeklilnde ve sonra lanet edip keşke orijinal baskı yapsaydımda 40-50binde bir değiştirseydim dersin :D tabi bu benim yorumum karar senin kardeşim. ;)
dun aksam benım aracın tüm ozellıklerını actı saolsun :) gitmıskende hazır bı gezelım dedık 1 2 turladık bence cok guzel gıdıyo benım eskı aractan daha hızlı yanı benımkınden ıvmelenmesı ıyı ama tutunma problemı var 2 3 oldugu gıbı sarıp duruyo :)focuslar gercekten cok guzel gıdıyo bunu bı kez daha anladım hele o kıloyla bınmesem ınanmam ole gıttıgıne :)sonuc olarak benım eskı aracımı tahmınen 2 3 boy daha gecer
bi kadran videosu çekin düz yolda :D
toledo 1.9 tdi ahf 110 chip+big nozzle+exhaust - YouTube
ben en son bunu çekmiştim benimde debriyajım kaçırıyor. telefon elimde çekiyorum zor değil :)
benim 50-150 hemen hemen 15-16 civarında çıkıyor 40-180 km 22-23 saniye olması lazım
beklıyoruz :)
Son video acilmadi bende o yuzden kanalina baktim en alttaki 2.videoyu soyluyorum toledo tdi isimli 40 da basliyorsun basmaya