Nedense hyundai kia'ların turboları çabuk ölüyor.Yaptırırsanız bile soft bişe yaptırmak lazım...
Printable View
niye yazılımdan sonra pal büyütme? hibrit yapın sonra gelin yazalım daha az uğraşmalı olur sizin için
sagolasın abi aldım evet :)
http://i59.tinypic.com/28wf1ns.jpg
maşallah, kazasız belasız kullan.
yay var sanırım. bunada yazılım downpipe falan yapacakmısın ?
sagol allah razı olsun abi uzerınde orj katı duruyor onu bosaltıp yazılım yapılcak abi sımdılik :)
güle güle gazla :) bende de büyükturbo kaşıntısı var bu ara ama maddiyat engeli var. artı olarakta motoru elime alma korkusu
1.6 tdı da turbo projesı yapan oldumu hıc mehmet gazıhandan baska :)
olmadı heralde. ben duymadım en azından. ne güçlere dayanabilir bilmiyorum bu motor. yurtdışı 1 örnek vardı 2.0 tdi turbosu takan.
bence 250 lere kadar yolu var 1.6 tdı ların
valla keyfe keder yapamam büyük ihtimal ama eğer ki turboma birşey olursa kesinlikle orj takmam :)
bence pal büyütmeye girmeyin. bir girdinizmi 1 yıl içinde 2-3 defa turbocu yolunu bellersiniz. focusun orjinal turbosu sandığınız kadar dayanıklı değil orjinalken bile. pal muhabbetine girince dahada çabuk dağalmaya başlıyor.
en güzeli bir arkadaş yazmış 1749 turbo alıp takmak. bu focusların yurtdışında 125llik olanlarda da sanırım 1749 vardı. bizde ondan taktık + yazılım 2.0 passatları şok eden bir araca dönüşüyor.
hep bu bılınsız kullananların yuzunden turbo sorunu olusuyor benım aracımda gazıhan yazılım vardı softta oldugunu solenemez cok sukur 6 7 ay gazladım otme fln yoktu olmadı o kullanımla alakalı bence hele o kadar bılıncsız kullanlar varkı turbolu aracları adam 200 le otobandan gelmıs durur durmaz kontak kapatıyo sonra 15 bınde yag fıltre degısmeler vs vs tabı bozulur turbo bozulmasında napsın :)
ilk yağı 1800 de değiştirip dp ve yazılım yaptırdım. geçen günde 5600 de ikinciye değiştirdim. servisin yağını değil, kendim alarak 5*30 castrol edge koyuyorum. bundan sonrada her 5000 de bir yağımı değiştiricem. sabah bekleme ve kapatırken bekleme prosedürüne uyarım. yapabildiğinin fazlasını istiyorsanız bir makinanın, yemini suyunu eksik etmeyeceksin :)
bole bı kullanımda turbolar bence uzun sure gorev yaparlar ama sans tabı bellıde olmaz :)
aynen şansada bakıyor iş. şirket araçlarımızdan 500.000 km de orj turbosuyla gezenide var, aynı aracın kişisel kullanılıp 100.000 km göremeden turbo iflas edeni de.
1.6 tdı ların turbosu saglam bıısy olmaz :D
Gaz vermee :)